Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Καθαριότητα Ακτών.-Πρόσκληση



1.            Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης με βάση την  επιτυχία των προηγουμένων ετών ,  προτίθεται και εφέτος για τρίτη φορά, να οργανώσει μία ημέρα όπου με την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή θα καταβληθεί προσπάθεια για την καθαριότητα των ακτών και των παραθαλασσίων δασών που βρίσκονται στη ζώνη ευθύνης της, καθώς και της Πλατάνας.
2.            Εφέτος την εκδήλωση θα την ονομάσουμε «Ημέρα στη μνήμη του Άρη Κουτέλου», ο ποίος  χάθηκε στη θάλασσα και ο οποίος κάθε χρόνο συμμετείχε δυναμικά στην καθαριότητα των ακτών της Πλατάνας, ως εκπρόσωπος του Τοπικού Συμβουλίου και θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013.
          3.  Οι ακτές στις οποίες θα πραγματοποιηθεί η καθαριότητα θα είναι :

                   α.  Των ακτών   Σουτσίνι και Αγίου Γεωργίου με μέριμνα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης.
                   β. Των ακτών της Πλατάνας με μέριμνα του 2ου Δημοτικού Σχολείου  Κύμης.
                   γ. Των ακτών παλαιό και νέο Λιμανάκι με μέριμνα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού.
ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Τα ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ στεγάζονται σε δικό τους ιδιόκτητο και  σύγχρονο χώρο στην διεύθυνση Στύρων 1, Χαλκίδα.           4.  Η όλη επιχείρηση θα εκτελεσθεί, αφού το ΚΤΕΛ Ευβοίας διαθέσει 3 λεωφορεία, όπως παρακάτω:                   α. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο θα οδηγήσει τους μαθητές του στο χώρο του ΚΤΕΛ Ευβοίας, θα επιβιβασθούν σε δύο λεωφορεία (στο πρώτο υποχρεωτικά 50 μαθητές) και υπό την συνοδεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ θα κινηθούν προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

                   β. Στο 1ο Δημ. Σχολείο  θα αναμένει ένα λεωφορείο, όπου θα επιβιβασθούν μαθητές του   1ο Δημ, Σχολείο και οι υπόλοιποι θα επιβιβασθούν στα λεωφορεία που θα έρθουν με το 2ο Δημ. Σχολείο. Από εκεί θα αποτελέσουν ενιαία φάλαγγα   με κατεύθυνση προς Παραλία Κύμης.  
                   γ. Τα οχήματα του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα κινηθούν  προς Πλατάνα αφού αποβιβάσουν στην Παραλία όσους  μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου έχουν παραλάβει, οι οποίοι με μέριμνα του σχολείου θα οδηγηθούν στις ακτές «Σουτσίνι» και    «Αγίου Γεωργίου».
                   δ. Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού θα κινηθεί κατά την κρίση της.
                   ε.  Το Νοσοκομείο Κύμης   παρακαλείται να καλύψει την προσπάθεια κατά την   κρίση του . 
                   ζ.  Η ΕΛΑΣ  παρακαλείται να συνοδεύσει τα λεωφορεία που θα κινηθούν προς Πλατάνα  κατά την μετάβαση και κατά την επιστροφή και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κύμης  παρακαλείται να εξασφαλίσει την όλη ενέργεια κατά την κρίση του.
                   η. Το Λιμεναρχείο Κύμης,    παρακαλείται να εξασφαλίσει την ενέργεια στη Ζώνη  ευθύνης του κατά την κρίση του.         
                   θ.  Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Παραλίας και Πλατάνας παρακαλούνται για την συμμετοχή  κατά την κρίση τους και ειδικά σε θέματα υποστήριξης, όπως σακούλες, γάντια, νερό, σάντουιτς κλπ.          
          5.       Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου παρακαλείται για την έγκαιρη τοποθέτηση σε κατάλληλα σημεία υλικών που θα βοηθήσουν στην εκτέλεση της εργασίας. καθώς και για την έγκαιρη απομάκρυνση των υλικών που θα συγκεντρωθούν.
6.         Οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι και το Λιμενικό Ταμείο, στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα , λόγω των αρμοδιοτήτων τους, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση τους συμμετοχή. Λύκειο και Γυμνάσιο Κύμης δεν συμπεριελήφθησαν στις αποστολές/ανάθεση έργου, λόγω εξετάσεων.
7.         Η όλη επιχείρηση θα ξεκινήσει την 09.00πμ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την 12.00πμ. Τα λεωφορεία θα παραλάβουν τους μαθητές  στο χώρο αποβίβασης, στον οποίο θα συγκεντρωθούν οι μαθητές για την επιστροφή έγκαιρα και όταν θα έρθουν τα οχήματα θα επιβιβασθούν όπως επιβιβάσθηκαν και για την μετάβαση.
8.        ΠΡΟΣΟΧΗ : Κανένας μας δεν πρέπει να ξεχάσει ότι οι επιβάτες των οχημάτων που θα εκτελέσουν και το έργο είναι μικροί μαθητές και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
9.            Τηλέφωνα επικοινωνίας:
                   Πρόεδρος Δ.Κ.Κύμης       :  6937446652
                   Αντιπρόεδρος Δ.Κ.Κύμης  :  6972053864

10.           Σας καλούμε να συμμετέχετε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την βοήθειά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου