Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα    Τετάρτη 25  Σεπτεμβρίου  2013  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δ.Κ. Κύμης για τα  παρακάτω   θέματα  :
Προ ημερησίας διατάξεως ο Πρόεδρος του Συμβουλίου ενημέρωσε τα μέλη για την κατάσταση που επικρατή σχετικά:
1. Με τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2. Με τις ενέργειες των καταστημάτων της πλατείας σχετικά με την χρήση των κοινοχρήστων χώρων και επεσήμανε την αδιαφορία των επιχειρήσεων σχετικά με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί, με αποτέλεσμα να είναι εκτεθειμένοι στα ελεγκτικά όργανα του κράτους.
Στη συνέχεια επί των παρακάτω θεμάτων της ημερησίας διάταξης έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

1.            Κατόπιν εισηγήσεως του Προέδρου έκανε δεκτό το  σχετικό αίτημα του κ. Βενιζέλου Σταματίου για την τοποθέτηση απαγορευτικού σήματος στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν της οικίας του, για λόγους υγείας.
2.            Ενέκρινε έγγραφο για την απόθεση των απορριμμάτων, ειδικά από τα καταστήματα και λοιπές επιχειρήσεις, που έχει εκδοθεί από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου.
3.            Εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο όπως εκδώσει έγγραφο προς τα καταστήματα  και λοιπές επιχειρήσεις που προτίθενται να κάνουν χρήση πεζοδρομίων και λοιπόν κοινοχρήστων χώρων, στο σύνολο της πόλεως, με προϋποθέσεις οδηγίες χρήσεως και υποχρεώσεις, προκειμένου να τους διατεθεί κάποιος συγκεκριμένος χώρος.
4.            Ενέκρινε την υποβολή πρότασης για τροποποίηση του Κανονισμού Δημοτικών Νεκροταφείων.
5.            Ενέκρινε την υποβολή πρότασης για την διάθεση πέντε (5) τάφων του Δημοτικού Νεκροταφείου Εισοδίων της Παναγίας της Κύμης, από αυτούς που δεν ενδιαφέρθηκαν κληρονόμοι συγγενείς των αποθανόντων που τους είχε παραχωρηθεί το δικαίωμα χρήσης

        Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Συμβουλίου για πράξεις και ενέργειες που έγινα από την Δημοτική Κοινότητα από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.
        Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν σε θέματα της αρμοδιότητάς τους καταστηματάρχες και ο ταμίας της Ε. Ε. Β. & Κ. Κύμης και περιχώρων . Μπουρίκας Δημήτριος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου