Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ο Νονός!


  

   Ένα έργο, στα όρια ενός Δήμου, γίνονται κατόπιν μελέτης που πραγματοποιεί ο Δήμος και την υποβάλει στην τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας, οι οποία την εγκρίνει ή όχι και έχοντας τα αναγκαία χρήματα για να την υποστηρίξει και να εκτελεσθεί το έργο. Σε ποιον χρεώνεται το έργο; Προφανώς στον Δήμο, γιατί εάν ο Δήμος δεν έκανε την μελέτη, δεν θα γινόταν ποτέ το έργο.Επί Δημάρχου Θωμά, προς κέρδος χρόνου οι μελέτες έφευγαν από την Κύμη με ταξί προς κέρδος χρόνου, όπως με διαβεβαιώνει οδηγός αναλόγου οχήματος και κάθε φορά του έλεγαν στη Λαμία "Πάλι ο Θωμάς;"
   Τα μόνα έργα που γίνονται από την Περιφέρεια είναι οι οδικοί άξονες και ο σημερινός Περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπανός έδωσαν ρέστα στην περιοχή της Κύμης. Ακόμα και εντός Κύμης όπως στην οδό Παπαιωάννου από το ταχυδρομείο μέχρι  το Γηροκομείο ή ο δρόμος όπου γίνεται η "Ανάβαση" Κύμης, Παραλία - Κύμη,  κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Κύμης κ. Θεοδώρου.
   Ο Περιερειάρχης και ειδικά ο Αντιπεριφερειάρχης αντικατέστησαν το Νομάρχη. Ο τελευταίος Νομάρχης και    σημερινός Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, ήταν νομάρχης δύο(2) τετραετίες και μια στη συνέχεια Αντιπεριφερειάρχης. Είδατε εσείς να γίνεται στο βασικό οδικό άξονα Κύμης - Χαλκίδας καμιά βελτίωση. Δράμα και μόνο δράμα. Να μη σου τύχη νταλίκα!
   Ο Νονός τώρα βαφτίζει όλα τα έργα των Δήμων έργα Νομάρχη! Καλορίζικα λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου