Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Η Παλαιά "Κανονικότητα"

 

 Στις 3 Μαΐου 2019 οι Νέοι Ορίζοντες πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του εκλογικού τους κέντρου στην Κύμη. Τις προηγούμενες μέρες από άτομα των Ν. Οριζόντων πραγματοποιήθηκε αφισοκόλληση σε διάφορα σημεία της πόλεως που ενημέρωνε για την εκδήλωση. Το βράδυ της 2ας προς 3η Μαΐου αγνώστου προελεύσεως άτομα, ¨ξήλωσαν " αναρτημένες αφίσες . Με ποια κίνητρα άραγε; Ποιους εκπροσωπούσαν;
     Ο υποφαινόμενος και υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κύμης Αγγελής Μαργέλης, είχα οργανώσει κάποια άτομα
προκειμένου να μοιράσουν προσωπικά φυλλάδια με βιογραφικό, θέσεις κλπ στην πόλη της Κύμης. Κάποια από τα   άτομα αυτά  εκλήθησαν από υποψήφια της "Συμπολιτείας"  και από ακόλουθο της οικογενείας Θεοδώρου, τα ονόματα στη διάθεσή μου, να μην εκτελέσουν το έργο που τους είχε ανατεθεί έναντι αμοιβής.
      Πιστεύω ότι ο κ. Θεοδώρου και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον δεν ήταν γνώστες των παραπάνω ενεργειών, αλλά ήταν ενέργειες αφελών ατόμων, άνευ αποτελέσματος, γιατί και τα εγκαίνια έγιναν με εξαιρετική επιτυχία, όπως και οι φωτογραφίες αποδεικνύουν αλλά και νεαροί προσφέρονται για ανάλογη εργασία.
     Οι παραπάνω ενέργειες αποδεικνύουν ότι κάποιοι δεν έχουν όρια, αλλά έχουμε και γνώση και πολιτική ωριμότητα, ώστε να μην τους ακολουθήσουμε στην ολίσθηση τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου