Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση Δημοτών.

 


         Από τώρα και στο εξής θα ενημερώνουμε τους Δημότες για τα όποια προβλήματα υπάρχουν ώστε να ξέρουν την αλήθεια και ότι ακριβώς συμβαίνει. 

        Την περίοδο λοιπόν αυτή η   Δ.Ε. Κύμης υποφέρει από την αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω ακινησίας των αντιστοίχων οχημάτων, από βλάβη. Μάλιστα το μικρό σε μέγεθος όχημα, που απομακρύνει απορρίμματα από τους στενούς δρόμου της Κύμης , το νεκροταφείο και τα χωριά της Δ.Ε., έχει να πραγματοποιήσει περισυλλογή, περίπου δέκα(10) μέρες. Απαιτείται ανταλλακτικό αξίας λιγότερο από 500,00 ευρώ.

        Και δημιουργούνται και παράπλευρες απώλειες . 

       Χρησιμοποιείται το όχημα του ηλεκτρολόγου για την παραλαβή όσων απορριμμάτων είναι δυνατόν, που φορτώνονται με τα χέρια, εν μέσω πανδημίας λόγω του κορωνοϊού, γιατί οι κάδοι δεν σηκώνονται και έτσι ο ηλεκτρολόγος δεν μπορεί να κάνει την δουλειά του.

      Επίσης ο ηλεκτρολόγος δεν μπορεί να αλλάξει λάμπες, που έτσι και αλλιώς δεν έχουμε, αφού για γύρω στις 60 αιτήσεις , έναντι αυτών ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Κύμης πήρε ΟΚΤΩ(8), ενώ όμορη κοινότητα με εντολή Αντιδημάρχου του Δήμου. όχι της ΔΕ Κύμης, έλαβε ΤΡΙΑΝΤΑ(30).

      Έτσι, γιατί το ποτήρι ξεχείλισε. Ως εδώ πλέον, είπαμε συνεργασία και εφαρμογή του κανονισμού για γνωμοδοτική  συμβολή, αλλά   θα πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Δήμος πρέπει να φέρνει αποτέλεσμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου