Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Συνεδρίαση το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης 04.08.2022

 

        Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης, για την 9η τακτική συνεδρίαση   που   πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 04/08/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00, για την ενημέρωση των μελών του Συμβουλίου, όπως η πρόσκληση προέβλεπε. Προ της έναρξης της διαδικασίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχε απαρτία, αφού από τα επτά(7) μέλη του Συμβουλίου συμμετείχαν έξη(6) .

 Μοναδικό   θέμα .

1.             Ενημέρωση περί  υπολοίπων εκδηλώσεων «Καλοκαίρι-2022» και  ειδικά της 3ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων  .

Καλείται    η  Ανεξάρτητη Σύμβουλος κ. Κουτέλου, αρμόδια για το αντικείμενο  να καταθέσει      λεπτομέρειες των εκδηλώσεων και ηλεκτρονικά, έγκαιρα και προ της συνεδρίασης, προκειμένου να ενημερωθούν   και οι υπόλοιποι Σύμβουλοι, για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του προγράμματος και εγκρίνουν ή όχι τις προτάσεις.

Η Ανεξάρτητη Σύμβουλος κ. Κουτέλου δήλωσε ότι δεν αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει το Συμβούλιο, γιατί οι εκδηλώσεις είναι της Δημοτικής Ενότητας και όχι της Κοινότητας Κύμης και δεν μπορεί να μιλήσει στη θέση του κ. Αντιδημάρχου. Όταν ο Πρόεδρος της επεσήμανε ότι οι εκδηλώσεις είχαν παρουσιασθεί σε Συμβούλιο της Κοινότητας, είχαν εγκριθεί και είχαν υποβληθεί στον Δήμο και στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας με απόφαση του του Συμβουλίου, χωρίς να ζητήσει τον λόγο, και πριν ο Πρόεδρος ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, άρχισα να ομιλεί σε έντονο ύφος, κατά την κρίση μου, και παρά τις προσπάθειες του Προέδρου να αποκαταστήσει την τάξη, κατέστη αδύνατον .

Μετά την παραπάνω κατάσταση και μη υπάρχοντος στην Ημερησία Διάταξη άλλου θέματος, ο Πρόεδρος κήρυξε την λήξη της συνεδρίασης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε η επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Αλ. Θαλασσινού, την οποία ευχαριστούμε θερμά.

Η προσβλητική συμπεριφορά της κ. Συμβούλου, προς το Συμβούλιο, όντας μέλος του, θα συζητηθεί ως μοναδικό θέμα, σε άλλη συνεδρίαση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου