Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Προγραμματισμένες Εργασίες Κοινότητας Κύμης.

      


    Η Κοινότητα Κύμης κάθε μήνα προγραμματίζει τις εργασίες του επομένου μηνός, έτσι και τον Αύγουστο προγραμμάτισε της εργασίες του Σεπτεμβρίου 2022. Μεταξύ αυτών ήταν και οι καθαριότητα και συντήρηση του νεκροταφείου Των Εισοδίων της Παναγίας στην Κύμη και του Αγίου Γεωργίου της Παραλίας της Κύμης, όπου θα πραγματοποιηθούν αύριο, 28.09.2022. Λόγων των επισκεπτών του καλοκαιριού είχαν πραγματοποιηθεί εργασίες και τον Αύγουστο του 2022.



     Πραγματοποιήθηκε απομάκρυνση των διαφόρων υλικών εκτός του Νεκροταφείου,  καθαρίστηκαν τα χόρτα εντός και μένει το ασβέστωμα των διαδρόμων.

     Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν άνευ ουσίας, εσκεμμένος και καθοδηγούμενος από άτομα διάφορα για δικούς τους λόγους που δεν μας αφορούν και δεν μας επηρεάζουν.

           

     Συνεχίζουμε με πάθος τις υποχρεώσεις μας, άλλωστε ο Πρόεδρος είναι ο μόνος που ασχολήθηκε με το Νεκροταφείο και το οστεοφυλάκιο  των Εισοδίων της Παναγίας. Αυτοί δε που πραγματοποίησαν τις αναρτήσεις αλλά και αυτοί που τις αναδημοσίευσαν είναι κατώτεροι των περιστάσεων και αδιαφορούμε για την ύπαρξή τους. Προτάσεις επώνυμες και εθελοντικές προσφορές εργασίες δεκτές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου