Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Οριστικό «διαζύγιο» του Γιάννη Γέραλη με τους «Νέους Ορίζοντες»

 Πηγή : eXpressEvia

Το ρήγμα μεταξύ του προέδρου των Βιτάλων της Δημοτικής Ενότητας Κύμης κου Γιάννη Γέραλη, με τον συνδυασμό των Νέων Οριζόντων, που είχε εκλεγεί το 2019, με επικεφαλής τον Δημήτρη Θωμά, ήταν εμφανές εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα.Ήταν λοιπόν αναμενόμενο κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο στις σχέσεις του Προέδρου με την παράταξη που συχνά άφηνε να γίνεται ορατό στους δημότες, πως είχε απομακρυνθεί .

Η λύση ήρθε οριστικά με την επιστολή του επικεφαλής και πρώην Δημάρχου κου Θωμά, σήμερα Σαββάτο 22 Απριλίου 2023, η οποία είναι η εξής :

Επικοινώνησα πρόσφατα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βιτάλου της ΔΕ Κύμης κ. Ιωάννη Γέραλη εκλεγμένο με τον συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου» στον οποίο είμαι επικεφαλής. Ο κ. Γέραλης μου δήλωσε κατηγορηματικά την αμετάκλητη απόφασή του να κατέλθει στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023, ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μπαράκου, (ο οποίος τέθηκε πρόσφατα επικεφαλής για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές του συνδυασμού του οποίου σήμερα ηγείται ο κ. Αθανάσιος Μπουραντάς).
Ύστερα από αυτό είναι φανερό ότι ο ίδιος επέλεξε να θέσει τον εαυτό του εκτός της παράταξής μας.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθηθούν από τη μεριά μας οι προβλεπόμενες από την νομοθεσία διαδικασίες.

Ο επικεφαλής των «Νέων Οριζόντων» και πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Γ. Θωμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου