Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ενημέρωση Δημοτών - Ασφαλτοστρώσεις - 17.07.2023

 Προς : Αντ/ρια Ευβοίας- ΤΥ Δήμου-Αντχο ΔΕ Κύμης.

ΘΕΜΑ: Ασφαλτοστρώσεις Δ.Κ. Κύμης. (11.07.2023) 

1.            Από το 2017 έχουν συνταχθεί μελέτες και μάλιστα μετά τον καταστροφικό χειμώνα, αλλά και στη συνέχεια για διάφορες εργασίες με χρηματοδοτήσεις από την ΣΑΤΑ και άλλες πηγές.

2.            Από το 2019 και μετά όταν ανέλαβε την διοίκηση του Δήμου και της Δ.Κ.Κύμης η εκλεγείσα από της εκλογές του 2019 διοίκηση κανένα έργο δεν πραγματοποιήθηκε και όσα ξεκίνησαν δεν ολοκληρώθηκαν, όπως :

          α. Το έργο με τον κωδικό «Λάκκα 1», που καταστράφηκε ο δρόμος το 2017, ξεκίνησε ο καθαρισμός του δρόμου αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.

          β. Οι ασφαλτοστρώσεις εντός της πόλεως της Κύμης, που ξεκίνησαν στην οδό Χιλής   και Αθηνάς και που οι υπόλοιπες που είναι κεντρικές και σε πολύ μεγαλύτερο μήκος, δεν έγιναν.

          γ. Η αγροτική οδός στο Αβγελοπίγαδο που αποκαταστάθηκε η κατολίσθηση, αλλά δεν ασφαλτοστρώθηκε και σύντομα θα καταστραφεί.

          δ. Όλες οι μελέτες που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου και  δεν άρχισαν να υλοποιούνται και είδη είμαστε στον 7ο μήνα του έτους, έχοντας εμπρός το καλοκαίρι με τους επισκέπτες και τον χειμώνα που αρχίζει και νωρίς. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε τον δρόμο Κύμης – Ενορίας. 

3.            Ταυτόχρονα βλέπουμε να πραγματοποιούνται εργασίες σε γειτονικές κοινότητες, προφανώς και εμφανώς λόγω της προεκλογικής περιόδου, ανατρέποντας τις δικαιολογίες περί τεχνικών και καιρικών προβλημάτων.


4.            Παρακαλούμε, μετά τα παραπάνω, να εκτιμήσετε ανάλογα τις ανάγκες κάθε κοινότητας και ανάλογα να πράξετε έγκαιρα και αποτελεσματικά

                                             Ο

                             Πρόεδρος της   Δ.Κ. Κύμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου