Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Δεν νομιμοποιώ μία παράνομη απόφαση και παραιτούμαι.

   

       Σήμερα 29.08.2011, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δ. Κ. Κύμης και μετά από έντονη συζήτηση, δεν δέχτηκα την παράνομη άρνηση αποδοχής του νόμου και της τάξης και υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Δ. Κ. Κύμης.
      Τριανταπέντε(35) χρόνια  στις Ένοπλες Δυνάμεις έμαθα να λειτουργώ με βάση τους νόμους και τους κανονισμούς και δεν πρόκειται τώρα να δεχθώ παλαιοκομματικές μεθόδους και πρακτικές. Πάνω από όλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ισχύει ο νόμος και το δίκαιο του πολίτη, ανεξάρτητα εάν είναι οργανωμένο μέλος  ή όχι κάποιου πολιτικού φορέα. Ότι ισχύει για έναν ισχύει για όλους.
      Όλοι ζούμε στην ίδια πόλη και γνωριζόμαστε καλά, αλλά και ο κόσμος μας γνωρίζει ακόμα καλύτερα. Το μέλλον θα δείξει ότι ο Νόμος και το δίκαιο θα υπερισχύσουν. Ο Θωμάς είναι ένας εξαιρετικά ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος, ο καταλληλότερος για την συγκεκριμένη θέση και όχι μόνο. Δύσκολα η Κύμη θα βρει αντάξιό του αντικαταστάτη, όταν κάποτε ασχοληθεί με κάτι άλλο. Το πρόβλημα είναι μέσα στο Συμβούλιο της Δ. Κ. Κύμης που δύο(2) φορές άτομο που εκλέχθηκε μαζί μας ψήφιζε με την αντιπολίτευση. Να είχε τουλάχιστον δίκαιο.
     Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και με στηρίζουν.
      Υποστράτηγος ε.α. Αγγελος Γ. Μαργέλης.
      Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

6 σχόλια:

  1. Τελικα ο Θωμας στηριζει τον Μαργελη;
    Τελικα δικιο ειναι το δικιο του "Οργανωμενου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη
    ο Θωμάς επέλεξε τον Μαργέλη και τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο τον στήριζε και τον στηρίζει. Μακάρι την συνεργασία που έχω εγώ με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους να είχαν όλοι οι εκλεγμένοι. Οι σχέσεις και η συνεργασία είναι σε υψηλό επίπεδο και οι συνθήκες λόγω κρίσης ιδιαίτερα δύσκολες. Οι δε οργανωμένοι που αναφέρεις είναι πρόβλημα. Είχαν μάθει διαφορετικά. Είναι χρόνια πίσω από την πραγματικότητα.Γι' αυτό ο Θωμάς κερδίζει τις εκλογές, γιατί κερδίζει τους νέους ανθρώπους, νέους στην ηλικία και στο μυαλό.
    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ. Μαργελη,
    Με την παραιτηση σας, αφηνετε ελευθερο το πεδιο στα κομματοσκυλα να αλωνιζουν. Προσπαθουμε να αφησουμε πισω εκεινη την περιοδο που απλως εναλλασαμε τους γαλαζιους και τους πρασινους. Μην τους δωσετε την ικανοποιηση και μην τους αφησετε να κανουν οτι θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου
    όλοι μας κάποιους ψηφίζουμε, ακόμα και αυτοί που δεν πάνε να ψηφίσουν. Το θέμα είναι μετά τις εκλογές να ξεχνάς την προέλευση και να λειτουργείς με βάση τους νόμους και το δίκαιο του πολίτη.Δεν μπορείς να λειτουργείς γιατί έτσι σου αρέσει και να μην σε ενδιαφέρει ο νόμος και το δίκαιο. Δεν μπορείς να καταδικάζεις τον άλλον και να κάνεις στο σπίτι σου το ίδιο που καταδίκασες. Υπάρχουν τόσα προβλήματα και εμείς αντί να είμαστε παραγωγικοί ασχολούμαστε πως θα διευκολύνουμε κάποια κυρία να σταθμεύει το όχημά της παράνομα εμπρός από το σπίτι της. Είναι άδικο και περισσότερο για τον Δήμαρχο που τρέχει και προσπαθεί, να του ρίχνουν πεπονόφλουδες στο δρόμο του. Ούτε φιλότιμο δεν υπάρχει.
    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριμα πραγματικα κριμα...ποιος θα σταθει αρωγος στο εργο του δημαρχου μας τωρα??
    Τωρα που λιγο θελει να φανει το τεραστιο εργο
    που ακουμε...επιτελους θα το δουμε?
    Αχ γιατι μας το στερειτε καλε μου αγωνιστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ αναγνώστη
    χαίρομαι ιδιαίτερα για το σχόλιό σου και απόλαυσα το πνεύμα σου. Με ικανοποιεί ιδιαίτερα δε η διάθεση να επικοινωνήσεις, έστω και με κάποια ειρωνεία.
    Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου θα κριθεί για το έργο του στο τέλος της θητεία του, και επειδή ζω από κοντά τον αγώνα του, φίλε μου σε διαβεβαιώ ότι δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση του, ο δε Πρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης, ο οποίος είναι και ωρίμος οπαδός του Δημάρχου και εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιό του φυσικά και θα είναι αρωγός στο έργο του.Κάθε άλλο θα ήταν τουλάχιστον περίεργο.
    Ως για το "καλέ μου αγωνιστή", εάν το αναφέρεις ειρωνικά είσαι άδικος και προφανώς δεν με γνωρίζεις, εάν όμως το αναφέρεις στα σοβαρά τότε θα πρέπει να γνωρίζεις ότι εργαζόμουν ως Πρόεδρος υπέρ της Κύμης και των κατοίκων της πάνω από δέκα(10) ώρες την ημέρα, χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και με βάση το προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού και τις ανάγκες του τόπου.
    Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή