Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης


   Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Προέδρου για τροποποιήσεις  του υποβληθέντος   τεχνικού προγράμματος, όπως παρακάτω:
    ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ
 ΤΕΧΝΙΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΤΟΥΣ 2013




Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ  ΕΡΓΟΥ
ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΥ

ΠΑΡ/ΣΕΙΣ

Κατασκευή – Πλακοστρώσεις
Πεζοδρομίων
6.000,00



             Πλακοστρώσεις Δρόμων
6.000,00



Αναπλάσεις Πλατειών
13.000,00



Διαμορφώσεις – Βελτιώσεις
Παιδικών χαρών
2.000,00



Κατασκευή Τεχνικών Έργων
Όμβριων Υδάτων
3.000,00


Τσιμεντοστρώσεις – Ασφαλτοστρώσεις
Δρόμων
20.000,00



Διαμορφώσεις – Διανοίξεις
Αγροτικών  Δρόμων
3.000,00



Βελτιώσεις Βατότητας
Δρόμων Εντός & Εκτός πόλεως Κύμης
7.000,00




Συντήρηση Νεκροταφείου
Εισοδίων Παναγίας Κύμης
5.000,00



Σ Υ Ν Ο Λ Ο


65.000,00



2.   Αποφάσισε   ομόφωνα  να κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου για υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, για την διάθεση υπαλλήλου μία ημέρα κάθε 15 ημέρες με τον αναγκαίο εξοπλισμό και μέσα ( όχημα, κοπτικά εργαλεία κλπ) για την εκτέλεση εργασιών κατά την κρίση της Δ. Κ. Κύμης. 
3.  Ενέκρινε   ομόφωνα    την ενέργεια  του Προέδρου    για την υποβολή αιτήματος προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, ώστε οι Πάγια Προκαταβολή των ετών 2011 και 2012 της Δημοτικής Κοινότητας να χαρακτηρισθεί ως οφειλή του Δήμου προς την Δημοτική Κοινότητα και να χρεωθεί στις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δήμου. 
4.      Αποφάσισε   ομόφωνα  να κάνει δεκτή την εισήγηση του Προέδρου   για την υποβολή αιτημάτων προς    Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ώστε:
       α. Να συνταχθούν μελέτες για την υλοποίηση, όπου απαιτείται, των προβλεπομένων έργων από το τεχνικό πρόγραμμα 2013 της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.
       β.  Να συνταχθούν οδηγίες για την υλοποίηση, όπου δεν απαιτείται σύνταξη μελέτης, των προβλεπομένων έργων από το τεχνικό πρόγραμμα 2013 της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.
       γ.  Να ζητηθούν οι πινακίδες Κ.Ο.Κ. για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν εγκριθεί από ΔΣ Δήμου.
       δ.  Να δοθούν αντίγραφα των αναθέσεων έργων στη ΖΕ της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης ετών 2011 και 2012, που δεν έχουν υλοποιηθεί. 
5.    Αποφάσισε   ομόφωνα  να κάνει δεκτή την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου σχετικά με το  αίτημα  για τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Πετισούνας,  την κατασκευή του σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας της Cosmote, ως προς τα προβλεπόμενα στην σχετική μελέτη, πλην της θέσης τοποθέτησης.   Ως προς την θέση τοποθέτησης προτείνει, με τις αυτές προϋποθέσεις, την περιοχή με κέντρο το σημείο Χ 509018,277 και Υ 427831,476 προς αποφυγή της οπτικής ρύπανσης και λοιπόν άλλων οχλήσεων σε ιδιοκτησίες της περιοχής. 
6.    Αποφάσισε   ομόφωνα  να κάνει δεκτές τις ενέργειες του Προέδρου  για δραστηριότητες του με βάση προηγούμενες αποφάσεις του Συμβουλίου της  Δ. Κ. Κύμης.
7.   Αποφάσισε   ομόφωνα  να κάνει δεκτές  τις  εισηγήσεις του Προέδρου, σχετικά με την οργάνωση επαφών για ανταλλαγή  απόψεων :
α. Με την  Ι.Μ. Καρυστίας και Σκύρου, ώστε:
(1).   Όλα τα Νεκροταφεία του Δήμου να χαρακτηρισθούν ως «Δημοτικά»
(2). Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση σχετικά με Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι Κύμης.
            β.  Πρόταση για πρόσκληση προς Προέδρους Δημοτικών-Τοπικών  Κοινοτήτων και Εκπροσώπων του Δήμου, κατ’ αρχήν,  με σκοπό την ενημέρωση επί του κανονισμού των Δημ. Νεκροταφείων και ανταλλαγή απόψεων επί άλλων θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου