Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Νοσοκομείο Κύμης και άλλα περίεργα!


    

      Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2013 στα πλαίσια της γενικής απεργίας, συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείου "Γ. Παπανικολάου", κατοίκων της περιοχής, μέρους των εργαζομένων, μαθητών μετά του 15μελούς συμβουλίου και καθηγητών, Συμβούλων του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και των Αντιδημάρχων Παππά Βασιλείου και  κ. Μπάτσα Αρετής.
     Θέμα της συγκέντρωσης   διαμαρτυρίας, ήταν η συνεχείς μείωση του διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείου, που οδηγεί στην αδυναμία λειτουργικότητάς του.
     Άγνωστοι ανέβασαν  στο διαδίκτυο ανάρτηση δήθεν του "ΠΑΜΕ" με την οποία παρουσίαζαν την όλη εκδήλωση ως οργανωμένη από το" ΠΑΜΕ"  και τους συμμετέχοντες σαν μέλη του. Το "ΠΑΜΕ" διέψευσε με ανακοίνωσή του τα περί ανάρτησης και τα αναφερόμενα σε αυτήν καθώς και την πατρότητά της.(Στη συνέχεια παρατίθεται η σχετική ανακοίνωση)
     Μάλλον άρχισε ο προεκλογικός αγώνας και φαίνεται ότι δεν θα είναι καθαρός γιατί μυρίζει άσχημα.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΠΑΜΕ


   Πρόκειται για ωμή προβοκάτσια, η ανακοίνωση καμιά σχέση δεν έχει με το ΠΑΜΕ! Η συγκεκριμένη κινητοποίηση κινήθηκε γύρω από τα πλαίσια της γενικής απεργίας.
   Η γενική συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Κύμης σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου,πήρε απόφαση να συμμετέχει σε αυτήν αναδεικνύοντας τα προβλήματα του κλάδου της υγείας συνολικότερα και πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά την κατάσταση του νοσοκομείου της περιοχής της Κύμης.
   Στην εν λόγω κινητοποίηση πέρα από τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο  συμμετείχαν εργαζόμενοι, εμποροβιοτέχνες, άνεργοι, αρκετοί καθηγητές που τίμησαν την ημέρα της απεργίας, αντιπρόσωποι του Δήμου και σύσσωμοι οι μαθητές του ενιαίου λυκείου Κύμης.
Το ΠΑΜΕ δε μπαίνει στη λογική αντιπαράθεσης "Θωμά- Αντιθωμά"Αν νομίζουν ότι θα συρθούμε εκεί είναι γελασμένοι. Το ΠΑΜΕ παλεύει αταλάντευτα υπέρ των συμφερόντων των εργατών απέναντι στα μονοπώλια  τους επιχειρηματίες και τους εφοπλιστές.

Επαναλαμβάνουμε, ουδεμία σχέση έχει η παραπάνω ανακοίνωση με το ΠΑΜΕ.

Πάφρα Ειρήνη μέλος της τοπικής επιτροπής του ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου