Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα     Παρασκευή   11  Ιουλίου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος, η προγραμματισμένη  συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας  
Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν, μετά από πρόσκληση του Προέδρου και με βάση προηγούμενη απόφαση του Συμβουλίου, τα νέα μέλη του Συμβουλίου που προήλθαν από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές με σκοπό την ενημέρωσή τους.
Κατά την συνεδρίαση :
1.            Έγινε ενημέρωση από τον προέδρου για δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και ειδικά για θέματα δασαρχείου και ακτών, καθώς και εγκρίθηκε η άδεια χρήσεως μουσικής σε κατάστημα της Παραλίας Κύμης.
2.            Έγινε στη συνέχεια ενημέρωση των μελών του  νέου Συμβουλίου,   ειδικά στα θέματα που αφορούν το αρχείο, τα πρακτικά και τις αποφάσεις των συνεδριάσεων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε διάφορα θέματα.
3.            Ο παρευρισκόμενος Αντιδήμαρχος κ. Παππάς Βασίλειος  ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τρέχοντα θέματα   που αφορούν την Δ. Κ. Κύμης  της αρμοδιότητάς  του και συνεχάρη το απερχόμενο Συμβούλιο για το έργο που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της θητείας του..

Κοινή διαπίστωση είναι ότι το απερχόμενο Συμβούλιο θα βοηθήσει το έργο των νέων μελών  του Συμβουλίου, το οποίο έχει εμφανή τη πρόθεση και τη διάθεση να κάνει ότι καλύτερο για την Δημοτική Κοινότητα Κύμης και τους δημότες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου