Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Δ.Κ. Κύμης

Την       Παρασκευή   1   Αυγούστου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος,θα συνεδριάσει το Συμβούλιο της Δ.Κ.Κύμης,    για τα παρακάτω θέματα   :
1.            Ενημέρωση προέδρου για δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και ειδικά για τον « Κανονισμό Χρήσεως Κοινοχρήστων Χώρων».
2.            Ενημέρωση μελών νέου Συμβουλίου, που προήλθε από τις πρόσφατες εκλογές και ειδικά στα θέματα που αφορούν τις κύριες δραστηριότητες κατά μήνα, όπως αποφασίστηκε από το Συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρίαση.
3.            Ενημέρωση από φορείς του Δήμου για θέματα που αφορούν την Δ. Κ. Κύμης, της αρμοδιότητάς  τους   κατά την κρίση τους
4.            Ενημέρωση προέδρου για δραστηριότητες της Δ.Κ.Κύμης από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου και αντιμετώπιση εκτάκτων θεμάτων.


Με βάση απόφαση του Συμβουλίου οι ενημερωτικές  συνεδριάσεις θα διαρκούν το μέγιστο δύο(2) ώρες, θα αφορούν μόνο θέματα της ημερησίας διάταξης και καλούνται να συμμετέχουν όχι μόνο οι μελλοντικοί σύμβουλοι της Δ.Κ.Κύμης, αλλά και οι σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Κύμης, παλαιοί και μελλοντικοί, για την ενημέρωσή τους, οι οποίοι και θα καλούνται τηλεφωνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου