Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Και πάλι αθώος!

Αθώοι κρίθηκαν πριν λίγη ώρα από το δικαστήριο, ο πρώην Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και ο πρώην Αντιδήμαρχος Νίκος Κιούσης, για την έκταση στους Παραμερίτες, την οποία είχαν δωρίσει στο Δήμο προκειμένου να κατασκευαστεί το εργοστάσιο κομποστοποίησης απορριμμάτων. Σήμερα το πρωί εκδικάστηκε η πρώτη υπόθεση, δηλαδή της αγοράς 9 στρεμμάτων από τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, έκταση η οποία δωρήθηκε στο Δήμο προκειμένου να γίνει το εργοστάσιο κομποστοποίησης.
Η μήνυση εναντίον τους είχε υποβληθεί από το Δασαρχείο και η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα το πρωί. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος είναι αθώοι.
Κατά την διάρκεια της απολογίας του ο Δημήτρης Θωμάς παρουσίασε στοιχεία και φωτογραφίες τα οποία αποτυπώνουν την σημερινή κατάσταση στους χώρους συγκέντρωσης απορριμμάτων, ενώ τόνισε ότι, εάν τότε είχε γίνει το εργοστάσιο κομποστοποίησης, το οποίο πολέμησε μετά μανίας η σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Δήμος δεν θα επιβαρύνόταν τώρα με το ποσό των 700.000 ευρώ ετησίως για την μεταφορά των σκουπιδιών στη Χαλκίδα και τη Θήβα.
Εκκρεμεί η εκδίκαση μιας ακόμη ανάλογης υπόθεσης, για την δεύτερη έκταση που είχαν αγοράσει οι τότε Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος, στην έκβαση της οποίας θα μετρήσει ιδιαίτερα το σημερινό προδεδικασμένο.
Είναι προφανές ότι, σιγά – σιγά, αποκαλύπτεται ο πόλεμος τον οποίο είχε δεχτεί τότε ο Δημήτρης Θωμάς, προκειμένου να μην επιλύσει το θέμα των απορριμμάτων, ένα θέμα το οποίο βρήκε μπροστά της σημερινή Δημοτική Αρχή και, αντί να το λύσει, επιβαρύνει το περιβάλλον αλλά και τους πολίτες με τεράστια ποσά
Σχόλιο: - Και ο Χριστός ήταν αθώος, αλλά τον σταύρωσαν!
              - Ναι, αλλά αναστήθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου