Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

" Τρικυμία εν Κρανίω ".

   
 Για να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο τροχό.
     Διακρίνουμε λοιπόν τα παρακάτω:
      - Ο κ. Δήμαρχος απεκάλεσε την πρόταση για την εκδήλωση στην Κύμη, προς τιμή του " Γ. Ν. Παπανικολάου", που στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο στην Ένωση Εμπόρων Βιοτεχνών και Καταστηματαρχών Κύμης και Περιχώρων που την διοργάνωσε, ως "καραγκιοζηλίκια" .
     - Κατά την διάρκεια του ΔΣ του Ιδρύματος "Γ. Ν. Παπανικολάου", εκνευρισμένος απεκάλεσε μέλος του ΔΣ " γκρινιάρα".
     - Έχει "χάσει" κάποιους συμβούλους  και πρόσφατα παραιτήθηκε και ο Πρόεδρος του ΔΣ.
     Έχει λοιπόν χάσει την ηγεσία και εξ ου και ο εκνευρισμός; Πιέζεται εν όψει εκλογών;
   Έχουμε ζητήσει κατά καιρούς από την Δημοτική Κοινότητα Κύμης να μας παραχωρήσει διάφορα οικονομικά στοιχεία, όπως πως διατέθηκαν τα χρήματα που έλαβε ο Δήμος για τις καταστροφές του χειμώνα 2016-2017 ή το τεχνικό πρόγραμμα της Δημοτικής Κοινότητας για το 2017 και είτε δεν έχουμε πάρει απάντηση είτε η απάντηση είναι ακατανόητη.
     Πως κατανέμονται τα χρήματα και σε ποια έργα πάνε;
    Πως εργάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου;
    - Το απορριμματοφόρο περνά το Σάββατο 14.07.2018 από τον κεντρικό δρόμο της Κύμης στις 08.10 το πρωί, πριν ανοίξουν τα μαγαζιά για να βγάλουν τα σκουπίδια, και δεν ξαναπερνάει μέχρι την Δευτέρα 16.07.2018, εν μέσω ζέστης και κοσμοσυρροής στην Κύμη. Τίγκα οι κάδοι.
    - Οι βλάβες στην ύδρευση καθυστερούν να διορθωθούν με αποτέλεσμα να χάνουμε νερό. Τι θα γίνει;
    - Οι Δημότες ανησυχούν για την ποιότητα του νερού, γιατί δεν έχουν κοινοποιηθεί πρόσφατες αναλύσεις. Θέτουν λοιπόν το ερώτημα: "Γιατί πληρώνουν το νερό ως πόσιμο; Είναι;"
    Ποιος επιβλέπει αυτές τις Υπηρεσίες;
   Και τέλος αυτή η βλακώδης αντίδραση, εάν γράψουμε κάτι στραβό, κάνουμε λέει εμείς κακό στην προσέλευση επισκεπτών και δεν κάνουν  οι αρχές με την αδιαφορία τους και θέλουν να σταματήσουμε τις εθελοντικές δράσεις, γιατί λέει είμαστε υποψήφιοι με τον αντίπαλο συνδυασμό . Είμαστε Δημότες που σεβόμαστε τους ψηφοφόρους μας και που θα είμαστε, κάποιοι από εμάς και υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές. Τι να κάνουμε δηλαδή; Να μην κάνουμε τίποτε για να μη θίξουμε τα κακώς κείμενα;
   Σοβαρευτείτε
   Τελικό συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω : 
Η Συμπολιτεία διατελεί υπό " Τρικυμία εν Κρανίω".
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου