Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α κ. Μούντριχας για τις διακοπές νερού στην Κύμη


Για τα προβλήματα ύδρευσης που παρουσιάζονται , κυρίως στην Δημοτική Ενότητα Κύμης , αλλά και στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος , θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες , ζητώντας από όλους τη συνεργασία και την κατανόηση  για την αντιμετώπισή τους . Σε κάθε θερινή περίοδο , που ανάγκες ύδρευσης υπερπολλαπλασιάζονται , με ανακοινώσεις και  δελτία τύπου , όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ενημερώσει τους δημότες , για την ανάγκη χρηστής διαχείρισης του νερού από όλους. 
Παρακαλούμε να περιορίζεστε  στην απολύτως αναγκαία χρήση νερού για τη σωστή διαβίωση , χωρίς άσκοπη κατανάλωση και υπερβολές , όπως το  πότισμα κήπων , κτημάτων και περιβολιών , πλύσιμο οχημάτων, πεζοδρομίων κλπ. Τα προβλήματα υδροδότησης της Κύμης είναι σε όλους γνωστά και διαχρονικά . Δυστυχώς δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις , κατά συνέπεια η αντιμετώπισή τους πρέπει να γίνει αποκλειστικά μέσα στα πλαίσια κατανόησης του προβλήματος , με την συμμετοχή όλων , της Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. , των  προέδρων και των καταναλωτών .   
Επειδή μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν , εφόσον δεν καταστεί δυνατό οι δημότες – χρήστες των δικτύων  να αυτοπεριορίσουν τη χρήση νερού στα απολύτως αναγκαία για την διαβίωσή τους , τότε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. θα αναγκαστεί να προβεί σε ελεγχόμενες διακοπές ύδρευσης οικισμών , καθώς και στη διακοπή παροχών οι οποίες δεν προορίζονται για οικιακή ή επιχειρηματική χρήση . 
Προσδοκώντας στην κατανόηση όλων ελπίζουμε , ότι δε θα χρειαστεί η λήψη κανενός μέτρου από τη  Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης , ευχαριστούμε για την κατανόηση .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου