Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεδριάζει το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.

 


        Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική    συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης που θα πραγματοποιηθεί εκ περιφοράς, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την  04/09/2020, ημέρα Παρασκευή  για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω   θέματα   της  ημερήσιας  διάταξης:

1.             Απολογισμός ενός έτους διοίκησης της Κοινότητας Κύμης. Διαπιστώσεις και προτάσεις.

Εισηγητής ο Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου. Απολογισμός & Προτάσεις  Προέδρου . Τα μέλη δύνανται να υποβάλουν  προτάσεις, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στον απολογισμό του Συμβουλίου , σχέδιο του οποίου θα αποσταλεί μετά την παραπάνω ημερομηνία  και το τελικό σχέδιο θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.

2.             Προτάσεις μελών για δραστηριότητες κατά την διάρκεια του χειμώνα 2020-2021.

Εισηγητής ο Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου και το τελικό σχέδιο θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου.       

3.           Τεχνικό Πρόγραμμα Κοινότητας Κύμης έτους 2021-2022.

Υποβολή προτάσεων από Συμβούλους Κοινότητας Κύμης. Οι προτάσεις να είναι αιτιολογημένες  και προσδιορισμένες τοπικά και χρονικά. Το τελικό σχέδιο θα τεθεί προς έγκριση στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου. 

4.                  Ακύρωση απόφασης παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου στον Ναυτικό όμιλο Κύμης στην κ. Παπαθανασίου Μαρία.

Εισηγητής ο Πρόεδρος.

Ενημέρωση Συμβουλίου για δράσεις και δραστηριότητες από την προηγούμενη συνεδρίαση μέχρι σήμερα.                           

       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου