Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Πηγή Χωνευτικού.


 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 07.10.2020 η προγραμματισμένη από την Κοινότητα Κύμης, η προγραμματισμένη φθινοπωρινή καθαριότητα εσωτερικά της πηγής του Χωνευτικού. Το εσωτερικό της πηγής και ο χώρος υδρομάστευσης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και πλήρης ύδατος, με συνεχή υπερχείλιση, ασυνήθιστο για την εποχή γεγονός στο τέλος του καλοκαιριού και αρχή φθινοπώρου, που ακόμα δεν έχουν αρχίσει οι βροχές. Απαιτείται αντικατάσταση της εσωτερικής πόρτας του χώρου υδρομάστευσης, την οποία και θα πραγματοποιήσουμε.

Η συνέχεια των εργασιών προβλέπει υποβολή αιτήματος προς ΔΕΥΑΚΑ προκειμένου παραληφθεί δείγμα ύδατος και να εξετασθεί από σχετικό εργαστήριο για την ποιοτική σύσταση αυτού.

Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Αίτημα προς ΔΕΥΑΚΑ

ΘΕΜΑ:  Αίτημα για Εξέταση Ποιότητας Νερού Κύμης.

ΣΧΕΤ.:   

           1.            Σας γνωρίζουμε ότι έχουμε καιρό να ενημερωθούμε για την ποιότητα του νερού της Κύμης και αιτούμεθα, εφόσον έχετε πραγματοποιήσει τον σχετικό έλεγχο να μας ενημερώσετε.

2.            Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε άμεσα και να συμπεριλάβετε και την πηγή του Χωνευτικού, από την οποία υδρεύεται μεγάλος αριθμός Δημοτών αλλά και επισκεπτών.

3.            Επίσης αιτούμεθα όπως να μας ενημερώνεται για την ημερομηνία λήψεως των δειγμάτων, ώστε να παρευρισκόμαστε

4.            Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες.

             

                                                                                      Ο

                                                                      Πρόεδρος της   Κοιν. Κύμης

                                                          


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου