Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.


 Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου προσφέρει Δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους.

Υψηλής ποιότητας πρόσβασης παρέχει ο Δήμος στους πολίτες και τους επισκέπτες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω σημείων ασύρματης διαδικτυακής πρόσβασης για δωρεάν Ίντερνετ σε δημόσιους χώρους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά τη στήριξη Δήμων στην εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης Wi-Fi για δωρεάν ίντερνετ, σε κέντρα δημόσιας ζωής.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος WiFi4EU στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου το ασύρματο δίκτυο εξυπηρετεί εξωτερικούς χώρους, καλύπτοντας κεντρικά σημεία συνάθροισης πολιτών και επισκεπτών και κτήρια δημοσίου συμφέροντος για την διευκόλυνση των πολιτών στις συναλλαγές με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Τα σημεία δωρεάν πρόσβασης έχουν τοποθετηθεί στο κτήριο της οικίας Παπανικολάου, στην κεντρική πλατεία της Κύμης και πέριξ αυτής, κάθε επισκέπτης δεν θα μπορεί να κάνει χρήση του ίντερνετ αν υπερβαίνει τα 250m από τα σημεία πρόσβασης.  

Για να συνδεθείτε στο δίκτυο, ενεργοποιήστε την υπηρεσία Wi-Fi στη συσκευή σας, επιλέξτε το δίκτυο Wi-Fi4EU, πατήστε σύνδεση(Login) στην πύλη υποδοχής και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ελεύθερα και με ασφάλεια χρήση των υπηρεσιών διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου