Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Αγιασμός & Κοπή στην Δ.Ε Κύμης και Κοινότητα Κύμης.

 


Σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 στο Δημοτικό Κατάστημα Κύμης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άγιος Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, τέλεσε τον Αγιασμό για το Νέο έτος και ευλόγησε την Βασιλόπιτα της Δ.Ε. Κύμης και της Κοινότητας Κύμης, συμπαραστατούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο Ελευθέριο Σταμπέλο και τον Διάκονο Στυλιανό Πεταχτή. Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κύμης κ. Θεοδώρου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης, η Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Μπάτσα, η τοπική Σύμβουλος κ. Γαλάνη και Δημοτικοί Υπάλληλοι.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων των αιρετών και των εργαζομένων στον Δήμο. Το φλουρί ακόμα το ψάχνουμε. Προφανώς έπεσε σε απούσα από την εκδήλωση τοπική Κοινότητα.



Μετά το πέρας του Αγιασμού και της κοπής της βασιλόπιτας τιμήθηκα οι εισαχθέντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά   Ιδρύματα, λόγο των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, στο πρόσωπο των πέντε πρώτων στη βαθμολογία φοιτητών Θωμά Βασιλική,  Ρούσου Καλλιόπη, Παπαφράγκου Δημήτριο, Πόγκας Ζαχαρίας και Κατσή Κωνσταντίνα. Οι υπόλοιποι θα τιμηθούν στη συνέχεια σε ομάδες, ανάλογα με τις δυνατότητες.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Κοινότητας επέδωσε στην κ. Κυριακή Πύθουλα, ευχαριστήριο επιστολή της Κοινότητας Κύμης, για την δωρεά βιβλίων για την βιβλιοθήκη της Κοινότητας.



Λοιπές Φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου