Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ενημέρωση Δημοτών

 


Το παρακάτω έγγραφο έχει υποβληθεί στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κύμης και έχει κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, στον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους της ΔΕ Κύμης και στους Συμβούλους της Κοινότητας Κύμης, όπως και όλα τα έγγραφα που υποβάλει η Κοινότητα Κύμης.
ΌΛΑ  ΣΤΟ ΦΩΣ

         κ. Αντιδήμαρχε 

1.               Γνωρίζετε ότι στην περιοχή της Κοινότητας Κύμης, ότι υπάρχουν έργα ανεκτέλεστα ή έργα που άρχισε η υλοποίησή τους , αλλά δεν ολοκληρώθηκαν  ή δεν άρχισαν καθόλου, αν και είναι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου του 2021, ίσως και παλαιοτέρων προγραμμάτων, όπως η αποκατάσταση των καταστροφών από τις χιονοπτώσεις του 2017.

2.               Λαμβάνοντας υπόψη ότι είμαστε στον μήνα Νοέμβριο, ακολουθεί ο Δεκέμβριος με τις εορτές και τις κακοκαιρίες και το τέλος του έτους, θα σας επισημάνω ενδεικτικά ,  με  βάση την γνωμοδοτική ιδιότητα του Προέδρου της Κοινότητας, αλλά και νόμιμου εκπροσώπου του Συμβουλίου της Κοινότητας τα παρακάτω προγραμματισμένα και ανεκτέλεστα έργα:

α. Ολοκλήρωση εργασίας στο ρέμα του Πετισούνα, όπου πλέον του έτους έχουν μεταφερθεί τα αναγκαία υλικά, αλλά το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί. Υπόψη ότι σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών θα κινδυνεύσουν άνθρωποι και θα καταστραφούν περιουσίες.

β. Καταστροφές αγροτικών δρόμων, όπως στο Αβγελοπήγαδο, όπου η κατολίσθηση του δρόμου είναι επικίνδυνη για την κυκλοφορία των οχημάτων. Υπόψη ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν υποβάλει και εξώδικο στον Δήμο, ο οποίος έχει συντάξει σχετική μελέτη αποκατάστασης.  

3.               Παρακαλούμε για τις κατά την κρίση σας ενέργειες, διότι πλην των ευθυνών της Δημοτικής Αρχής, ΄φέρετε ακαριαία την ευθύνη για την περιοχή που εκπροσωπείτε στο ΔΣ αλλά και στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου