Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Κοινότητας Κύμης.

  

           Πραγματοποιήθηκε η  4η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης   με τηλεδιάσκεψη, λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού την 11/04/2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα :.

           Προ της έναρξης της συζήτησης για τα θέματα της ημερησίας διάταξης ο Πρόεδρος αναφέρθηκε σε δύο θέματα: 

            1. Αναφέρθηκε στη εγκύκλιο για την εφαρμογή της διάθεσης των τελών από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το Συμβούλιο αποφάσισε να τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση στα θέματα ημερησίας διάταξης.

                2. Παρουσίασε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θ-ΣΕ, με την οποία ακυρώθηκε η 12η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης, μετά από προσφυγή των Συμβούλων κ. Κουτέλου και Γαλάνη και ειδικά για το Τεχνικό Πρόγραμμα της Κοινότητας., προς ενημέρωση των μελών .  Η απόφαση θα παρουσιασθεί σε επόμενη ανάρτηση.

Στη συνέχεια άρχισε η συζήτηση στα θέματα της ημερησίας διάταξης :

Τοποθετήθηκαν τα    μέλη του Συμβουλίου  και εξέφρασαν τις απόψεις τους  Οι προτάσεις θα τεθούν σε διαβούλευση ώστε να ληφθούν αποφάσεις στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης.   

2.            Αίτημα διάθεσης Χρήσης Οικογενειακού Τάφου από Δημότη.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του Προέδρου για τη διάθεση του Οικογενειακού Τάφου και το αίτημα θα υποβληθεί στον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου για τελική διάθεση.

 3.         Τέλος  ο  Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Συμβουλίου για τα πεπραγμένα    των μέχρι τώρα εκδηλώσεων από την προηγούμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέχρι τώρα. Λόγω απουσίας του Προέδρου, ορίζεται ως αναπληρωτής Πρόεδρος ο Σύμβουλος κ. Λάμπρου.

Στη συνεδρίαση εκτός των μελών συμμετείχαν ο πρώην Δήμαρχος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Θωμάς, η ΔΣ και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Θαλασσινού, η ΔΣ κ. Μπάτσα και οι δημοσιογράφοι κ Ντίνη και κ. Λεβέντη. Τους ευχαριστούμε θερμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου