Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Ημέρα Τιμής και Μνήμης Αδελφών Χαρτσά - 11.06.2023

 


1.   Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, και ώρα 11.00  στην Κύμη και στην τοποθεσία Χωνευτικό εκδήλωση προς τιμήν των Αδελφών Χαρτσά χοροστατούντος του  Γενικός Αρχιερατικού  Επίτροπου Πρ. κ. Σταμπέλου Ελευθέριου και του Παν.. Αρχιμ. κ. Πρόδρομου Γκέγκε.

2.  Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντ/ρχης κ. Βαρδακόστας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στ. Ελλάδας κ. Βελισσαρίου, η Αντ/ρχος Πολιτιστικών του Δήμου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, η οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Μπαράκος και Δημάς, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος κ. Θωμάς, η επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης κ. Θαλασσινού, ο  ΔΣ κ. Θεοδώρου, η ΔΣ κ. Μπάτσα, ο ΔΣ κ. Γλυκός, οι ΔΣ κ. Χριστόπουλος και ο κ. Αναγνώστου, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Κύμης κ. Μαργέλης, οι  ΤΣ κ. Γαλάνη, κ, Χαρτσά , κ. Κουτέλου , πλήθος απογόνων των τιμωμένων και πολλοί Δημότες.

            3. Εκ των συγγενών με μία πλήρους συναισθημάτων ομιλία παρουσίασε η απόγονος κ. Ειρήνη Πράγια 


4. Σύντομο χαιρετισμό παρουσίασαν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Κύμης κ. Μαργέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαρδακώστας και η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών του Δήμου κ. Σαμαρά- Μπότη Μαρία.

5. Ευχαριστούμε την Βυζαντινή Χορωδία της  Ι. Μ. Καρυστίας και Σκύρου και τον καθηγητή μουσικής κ. Θεοδώρου Παναγιώτη.


ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

 

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου