Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Ταγματαρχης Ιωάννης Βελισσαρίου - Ο Ήρωας των Ηρώων.

 


       Πραγματοποιήθηκε και εφέτος την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023, η Ημέρα Τιμής και Μνήμης του Ήρωα των Ηρών Ταγματάρχη Ιωάννη Βελισσαρίου στο Ύψωμα του Προφήτη Ηλία στην Κύμη , όπου και το άγαλμα του Ήρωα. Διοργανωτές της εκδήλωσης Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, Σχολή Πεζικού, Δημοτική Κοινότητα Κύμης, Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας και Σύλλογος Εν Αττική Κυμαίων. Προετοιμασία, οργάνωση και παρουσίαση από την Δημοτική Κοινότητα Κύμης.


    Από την θέση και εκ μέρους των διοργανωτών   ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και όσους εργάσθηκαν για την υλοποίηση της εκδήλωσης και βασικά το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την διάθεση του τμήματος απόδοσης τιμών και την Στρατιωτική Μουσική, τον καθηγητή μουσικής κ. Παναγιώτη Θεοδώρου και  τον Ε.Χ.Σ. Αξάνεμες που κόσμησε με την παρουσία του, τη εκδήλωση και την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ηπειρωτών Πειραιώς που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.


    Να αναφέρω επίσης τον ομιλητή Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας κ Βαρυτιμίδη για τη εξαιρετική ομιλία του και την τοπική Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Αικατερίνη Γαλάνη για την παρουσίαση της εκδήλωσης και ειδικά για την ερμηνεία της θέσης, της στάσης και του χώρου του Αγάλματος το Ήρωα.
    Τέλος να ευχαριστήσω την κ. Γέραλη την κ. Αντωνίου, την κ. Μπογδάνου, τον κ. Δήμου και τον κ. Κουτέλο για την εθελοντική υποστήριξή τους σε όλα τα στάδια προετοιμασίας και παρουσίασης της εκδήλωσης.
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ 

   ΣΧΟΛΙΟ: Φωτογραφίες και ονόματα των συμμετεχόντων θα βρείτε σε άλλα ιστολόγια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου