Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

Την       Τρίτη   24  Ιουνίου  2014  και ώρα    11.00   στο χώρο συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, Ιππ. Βάχλα 14, 1ος όροφος,  συνεδρίασε το Συμβούλιο για τα παρακάτω θέματα  και έλαβε τις αντίστοιχες αποφάσεις :
1.            Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για οργάνωση ενημερωτικών συσκέψεων του Συμβουλίου   της Δ.Κ.Κύμης προς τους παραλαμβάνοντας Συμβούλους, με βάση την παρακάτω εισήγηση:
         Για τις ενημερώσεις καλούνται να παρευρίσκονται άπαντα τα μέλη του αναλαμβάνοντος από 1η Σεπτεμβρίου 2014 Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, αλλά και όλα τα μέλη του παραδίδοντος.
Επίσης καλούνται οι παραδίδοντες Αντιδήμαρχοι της Δ. Ε. Κύμης καθώς και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Συμπολιτείας που θα αναλάβουν τα αντίστοιχα καθήκοντα.
Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων του Συμβουλίου, θα είναι ανοιχτές για το κοινό, όπως πάντα, διάρκειας δύο(2) ωρών το μέγιστο και θα ορίζονται οι ημερομηνίες και ώρες κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως.
Τα θέματα θα είναι κατά ενημέρωση :
1ηΕνημέρωση: Ενημέρωση για το αρχείο, τα πρακτικά και τις αποφάσεις των συνεδριάσεων.
2ηΕνημέρωση: Ενημέρωση για κύριες δραστηριότητες κατά μήνα.
3η Ενημέρωση: Ενημέρωση για υποχρεώσεις εκτός γραφείου, αυτοψίες κλπ, καθώς και ειδικά θέματα.(Λαϊκή Αγορά, Νεκροταφεία, Κοινόχρηστοι χώροι, Άδειες Καταστημάτων κλπ.)
            
2.            Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου  για την έγκριση της λίστας των φερομένων ιδιοκτητών οικογενειακών τάφων, που τους έχει παραχωρηθεί η χρήση με βάση τις προϋποθέσεις του σχετικού κανονισμού περί νεκροταφείων.
3.            Ενέκρινε την πρόταση του Προέδρου για έγκριση μη καταβολής τέλους εκταφής από αναξιοπαθούντα οικογένεια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου