Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Υλικά Ακτών Λουομένων ΖΕ Δ.Κ. Κύμης.

   
   
Λόγω τεχνικών προβλημάτων καθυστέρησε η τοποθέτηση των προβλεπομένων υλικών των ακτών λουομένων της ζώνης Ευθύνης της Δ. Κ. Κύμης, αλλά είδη άρχισαν να τοποθετούνται καμπίνες αλλαγής περιβολής, σκάλες προσέγγισης και ομπρέλες. Σύντομα θα έχουν τοποθετηθεί όλα τα προβλεπόμενα υλικά.
     Ειδικά για το Νέο Λιμανάκι προσφέρθηκε το τοπικό γραφείο του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας (ΟΛΝΕ), σε συνδυασμό με άλλες εργασίες να τοποθετήσει τα προβλεπόμενα υλικά.
     Τα υλικά είναι αποθηκευμένα από την ανάλογη υπηρεσία του Δήμου και με βάση τις δυνατότητες σε προσωπικό και μέσα τοποθετούνται όπου προβλέπονται.
      Τα περί ανάμιξεις νεοεκλεγέντων συμβούλων   αληθεύουν μόνο στο ότι  τηλεφώνησαν στον Πρόεδρο του Συμβουλίου και ενημερώθηκαν περί του προγραμματισμού τοποθέτησης.
       Η παρούσα Δημοτική Αρχή, θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της μέχρι 31 Αγούστου 2014. Οι νεοεκλεγέντες θα έχουν μία πενταετία να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Τώρα ούτε έχουν αρμοδιότητα, παρά μόνο της εθελοντικής προσφοράς που φυσικά είναι ευπρόσδεκτη, όπως η προσφορά όλων των Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου