Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Άρμεγε και κούρευε .....

   
 Πραγματοποιήθηκε την 23.11.2016, στα Κριεζά , η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, η οποία είχε ως βασικό θέμα τον ισολογισμό του Δήμου για το έτος 2012. 


     Ο έλεγχος έγινε με ορκωτούς λογιστές που όρισε η νέα Δημοτική Αρχή στα πλαίσια του ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Θωμά. Αποφάνθηκαν λοιπόν ότι δεν λείπει ούτε ένα ευρώ από το ταμείο του Δήμου, ενώ παράλληλα δεν υπάρχουν παρατυπίες.
     Παίρνοντας το λόγο ο τέως Δήμαρχος κ.Δημήτρης Θωμάς, τόνισε ότι, για μια ακόμη φορά, αποδείχτηκαν «άνθρακες ο θησαυρός» τον οποίο προσπαθεί μετά μανίας  ν’ «ανακαλύψει» η Δημοτική Αρχή, ενώ κατηγόρησε την διοίκηση του Δήμου ότι παραπαίει χωρίς να παράγει έργο, ασχολούμενη μόνο με την προσπάθεια να πλήξει τους προκατόχους της. Ας βγούνε στους δρόμους να ακούσουν τους Δημότες.

«Αυτή τη στιγμή, ο Δήμος κυβερνάται από τον Θανάση Μπουραντά και το alter ego του, τον Ι. Γκοσιμίδα, ο οποίος, αντί να προσπαθήσει για την παραγωγή έργου, παίρνει τηλέφωνο τους διευθυντές των σχολείων και τους ζητά πιεστικά να κάνουν εκθέσεις προκειμένου να ισχυριστούν ότι δεν έγιναν τα έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής» κατήγγειλε ο Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια της συνεδρίασης και ζήτησε από την Δημοτική Αρχή ν’ ασχοληθεί επιτέλους με τα προβλήματα του τόπου, τον οποίο τόπο έχει αφήσει στην μοίρα του.

2 σχόλια:

  1. Λοιπόν φίλτατε φίλε αγαπητέ
    έχω πει και άλλη φορά ότι εάν κάποιος έχει πάρει χρήματα του δημοσίου για δικό του όφελος να πάει φυλακή όσο ψηλά και αν είναι, όποιος και αν είναι.
    Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να σχολιάζουμε τις γραπτές αποφάσεις των ελκτικών αρχών είτε μας αρέσουν είτε όχι, είτε τις καταλαβαίνουμε είτε όχι.Τι να κάνουμε;
    Τώρα όλος ο Δήμος να ψάχνει να βρει παρατυπίες του Θωμά, ενώ οι Δημότες τους σέρνουν τα εξ αμάξης, τι να πω;
    Ας κάνουν και κάνα έργο! Μέχρι και μείωση της ανεργίας στην περιοχή είχαν υποσχεθεί, έκαναν κάνα έργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα πρέπει να στέλνετε απλά μηνύματα στο τηλέφωνο, ενώ διαβάζετε τα αναρτώμενα στο ιστολόγιο, γιατί δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή