Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Θα έχουμε εξελίξεις;

   

      Κατ΄αρχήν παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου . 

         Σήμερα, 14.09.2018 και για δευτέρα συνεχόμενη συνεδρίαση, κανένας Σύμβουλος της ΔΕ Κύμης, δεν συμμετείχε. Όχι ότι στις προηγούμενες συνεδριάσεις συμμετείχαν όλοι, αλλά όλο και κάποιος πήγαινε. Τώρα κανείς.
       Τι να σημαίνει άραγε αυτό; 
       Εάν το συνδυάσουμε και με την φημολογούμενη παραίτηση Θεοδώρου, την οποία βέβαια και την διέψευσε, αλλά το ιστολόγιο που την ανέβασε συνήθως έχει πληροφορίες αξιόπιστες, τότε κάτι τρέχει.
       Κατά πάσα πιθανότητα θέλουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από την παράταξη Μπουραντά, μετά και την πλήρη και εμφανή εγκατάλειψη της Κύμης από τον Δήμο. Μια τρύπα στο νερό έκανα μέχρι τώρα, είπε ο άλλος!
       Βέβαια παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης, ο οποίος, από ότι ακούγεται έχει αναλάβει και τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου. Αλλά δεν φτάνει, αφού πάει ως ακροατής.
       Σύντομα το πράγμα θα δείξει,  αλλά το θέμα είναι ότι μένει στην αντιπολίτευση και μόνο να υποστηρίζει τα συμφέροντα της Κύμης. Αλλά άλλος έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Και αργούν οι εκλογές.
       Μήπως πρέπει να το κλείσουμε το μαγαζί; Να μην πηγαίνουν και οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και έτσι δεν θα έχουν απαρτία και δεν θα συνεδριάζουν,  μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου