Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Προεκλογικά Έργα 2

 
 Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα έργα τα οποία έχουν προγραμματίσει και θα εκτελέσουν δεν είναι προεκλογικά, αλλά τώρα κατάφεραν να φέρουν τον Δήμο σε μια κανονικότητα και τώρα μπορούν να τα υλοποιήσουν.
    Συμπτωματικά συμπίπτουν με την προεκλογική περίοδο, άλλωστε υπολόγιζαν ότι οι εκλογές θα γινόντουσαν τον Οκτώβριο του 2019 και αιφνιδιάστηκαν με την αλλαγή και δεν προλαβαίνουν . Έχουν βάλει και προϋπόθεση βέβαια να έχουν ολοκληρωθεί 6 μήνες από την ανάθεση του έργου.
    Μήνες τώρα έχουν πάρει χρήματα για θεομηνίες και για τις καταστροφές  του χειμώνα 2016-2017 και τώρα θα τις αποκαταστήσουν. Τώρα θα φτιάξουν τα χαλασμένα μηχανήματα γιατί τώρα αποκατέστησαν την κανονικότητα.
Image result for Μαυρογιαλούρος φωτογραφίες      Τι να πεί και ο Θωμάς που τον έχουν στείλει στα δικαστήρια 21 φορές και έχει αθωωθεί και αθωώθηκε και ο κ. Ντόβολης με το ίδιο κατηγορητήριο, όταν παρέλαβε πέντε Δήμους το 2011, παρέλαβε Δήμο που χρωστούσε 8.000.000 ευρώ και που και σήμερα ακόμα πληρώνουν χρέη, τον Δεκέμβριο δικάζεται, παρέλαβε Δήμο που είχε τέσσερα χρόνια να εκδώσει  λογαριασμούς νερού και άλλον που είχε δύο χρόνια; Πως κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να κάνει τον Δήμο να λειτουργεί; Τα Χριστούγεννα του 2010, πριν ακόμα αναλάβει τον Δήμο, έστειλε τα απορριμματοφόρα του Δήμου Κύμης να μαζέψουν τα σκουπίδια του Αλιβερίου! Τότε δεν υπήρχε κανονικότητα.
Image result for Μαυρογιαλούρος φωτογραφίες      Και τώρα θα κάνουν έργα! Εν μέσω χειμώνα θα φτιάξουν τους αγροτικούς δρόμους και θα κάνουν και τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις.  Μακάρι. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μας πουν τι χρήματα έχουν δώσει σε κάθε Δημοτική Ενότητα.
      Αλλά να μην μας λένε ότι τυχαία τα έργα συμπίπτουν με την προεκλογική περίοδο.
      Παλαιοκομματική τακτική, γνωστή και χαρακτηριστική.  Ο κόσμος όμως τους έμαθε τόσα χρόνια και ούτε υποψηφίους να συμπληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους δεν θα βρίσκουν και θα υποχρεωθούν να βάλουν από τα αζήτητα. Άλλωστε οι μισοί που εκλέχθηκαν μαζί τους  την έχουν "κάνει ¨", κατά τα κοινώς λεγόμενα και οι άλλοι μισή το σκέφτονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου