Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Απολογισμός Πολιτιστικών στη Δ. Ε. Κύμης.

    Πέρασε το καλοκαίρι του 2018 και έφθασε η ώρα των απολογισμών.
    Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον απολογισμό που αφορά τις πολιτιστικές δραστηριότητες στη Δημοτική Ενότητα Κύμης.
    Δυστυχώς εάν εξαιρέσουμε τις εκδηλώσεις που έγιναν με μέριμνα τοπικών συλλόγων ή της ένωσης Εμπόρων και του Επιμορφωτικού  Συλλόγου Κύμης στο Μουσείο, καμία εκδήλωση δεν έγινε με μέριμνα, φροντίδα και οργάνωση του Δήμου Κύμης. Το γελοίο δε της υπόθεσης είναι αυτό που έγραφε στο λογότυπο των εκδηλώσεων " Υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου" και το οποίο υλοποιείτο με την διάθεση της γνωστής εξέδρας την οποία συνήθως την μετέφεραν με όχημα από την προσωπική επιχείρηση του Αντιδημάρχου.
   Για να είμαστε όμως δίκαιοι να αναφέρουμε ότι με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου ενεργοποιήθηκε η καντίνα του Χωνευτικού, που ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
   Για να κάνουμε όμως σύγκριση παραθέτω τα προγράμματα των εκδηλώσεων των καλοκαιριών του 2012 και 2013, που είχε επιμεληθεί η τότε Αντιδήμαρχος κ. Αρετή Μπάτσα.
   Τα σχόλια δικά σας.

1 σχόλιο:

  1. Φωνή της Κύμης

    Και παρ όλα αυτά οι δημότες σας μαύρισαν στις εκλογές. Κάτι άλλο συμβαίνει..... Κάτι άλλο έβλεπαν τα μάτια των δημοτών που δεν τους άρεσε.

    Αγγελος Μαργέλης Την κρίση και την ανεργία και άκουγαν τις υποσχέσεις σας για έργα και δουλειές. Αναλάβατε την Κύμη ως εργοτάξιο και την καταντήσατε κενοτάφιο.

    Φωνή της Κύμης · 83 κοινοί φίλοι
    Ο Μπουραντάς ποτέ δεν υποσχέθηκε δουλειά και έργα. Υποσχέθηκε νομιμότητα διαφάνεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Άλλωστε με τέτοιο χρέος που παρέλαβε τι άλλο μπορούσε να υποσχεθεί.

    Αγγελος
    Προφανώς ή έχετε Αλτσχάιμερ ή δεν είχατε παρακολουθήσει τον προεκλογικό αγώνα ή είσθε νέος-α στην περιοχή.Άλλωστε δεν ληταν υποψήφιος μόνο ο κ. Μπουραντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή