Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Οικία Παπανικολάου.


Ολοκληρώθηκε τις πρώτες βραδυνές ώρες της 12.06/2020, η σύσκεψη για την αξιοποίηση και το άνοιγμα της οικίας Παπανικολάου. Έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση από τον ζωγράφο-σκηνογράφο Γιάννη Μετζικώφ στο δημαρχείο Κύμης παρουσία των μελών του διοικητικού & επιστημονικού συμβουλίου. Οι βάσεις για το άνοιγμα της οικείας έχουν μπει και ευελπιστούμε σύντομα να δοθεί στο κοινό γνωρίζοντας μέσα από αυτό την ιστορία του μεγάλου Έλληνα ιατρού, βιολόγου και ερευνητή Γ.Ν.Παπανικολάου.
ΣΧΟΛΙΟ:
Η Κοινότητα Κύμης ένα χρόνο τώρα ζητά επίμονα να συζητηθεί θέμα στην ημερησία διάταξη, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του ΔΣ του Ινστιτούτου Παπανικολάου, με το οποίο ζητά να επιτραπεί στην Κοινότητα να πραγματοποιεί διαλέξεις στον χώρο και να πλαισιώσει με ξενόγλωσσο προσωπικό, το οποίο θα διανέμει φυλλάδια του Ινστιτούτου Παπανικολάου και θα ενημερώνει τους τυχόν επισκέπτες, που τόσα χρόνια κοιτάζουν από τα άπλυτα τζάμια τον εσωτερικό χώρο. Καμία απάντηση, ούτε αρνητική βρε αδερφέ! Αντίδραση υποβάθμισης της Κύμης.
Και βέβαια δεν μας προσκάλεσαν στην προαναφερόμενη σύσκεψη.
Δεν πειράζει, ας μη μας προσκάλεσαν. Ας λειτουργήσει ο χώρος!
Ο Παπανικολάου πάντα θα είναι από την Κύμη



Κλαίρη Κατσαρή, Panagiotis Nakopoulos και 141 ακόμη

7 σχόλια

11 κοινοποιήσεις


Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

1 σχόλιο:

  1. Κυρία μου
    Φυσικά και το ήξερα, αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ παρακαλώντας. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης, της γενέτειρας του Παπανικολάου και όχι εγώ προσωπικά, είναι θεσμός και θα πρέπει να τυγχάνει του προβλεπόμενου σεβασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή