Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Καλαθάκια στο Ιστορικό Κέντρο.

 
Μετά από περιοδεία  τις απογευματινές ώρες της 5 Ιουνίου 2020, των κ Συμβούλων της Κοινότητας Κύμης  Κατερίνας Κουτέλου και Νίνας Γαλάνη, στα καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου της Κύμης, στην πλατεία δηλαδή, οι επιχειρηματίες μετά προθυμίας εδέχθησαν να αλλάζουν καθημερινά τις σακούλες από τους μικρούς κάδους που έχει τοποθετήσει ο Δήμος.
    Οι επιχειρηματίες, αλλά όχι το Προεδρείο της Ένωσης, αντιλαμβάνονται ότι η καθαριότητα της πόλεως δεν είναι μόνο υποχρέωση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου και όλοι μαζί μπορούμε να διατηρούμε την υπέροχη Κύμη καθαρή. Είναι μια πράξη εθελοντισμού που δεν περνά απαρατήρητη.
    Άλλωστε αντιλαμβάνονται την προσπάθεια της Κοινότητας Κύμης, το Συμβούλιο της οποίας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που περνούν , εισηγήθηκε στον Δήμο όχι μόνο να πάρουν όλους τους χώρους που ζήτησαν για τα καταστήματά τους, προκειμένου να καλύψουν τα κενά που προβλέπουν τα μέτρα, αλλά και να καταβάλουν και το μισό του κόστους των τελών χρήσης των κοινοχρήστων χώρων που θα κατέβαλαν για τους κανονικούς χώρους που δικαιούνται με βάση την άδεια του καταστήματός τους.
   Τους ευχαριστούμε θερμά και πάντα τους θεωρούμε ενεργούς πολίτες της Κύμης.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου