Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Επί Προσωπικού. Να γιατί πάμε στραβά. Δεν φταίει ο γιαλός.

    


  Αν και δεν το συνηθίζω να απαντώ σε ανόητες αναρτήσεις ανόητων (κομψά) και  επειδή δεν θέλω να κάνω μήνυση για διάδοση ψευδών ειδήσεων θα απαντήσω σε δύο θέματα, για να ενημερωθούν οι Δημότες και για τα δύο.:

        1.  Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου εκλέγεται για ολόκληρη την θητεία του δλδ. μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023. Και εφόσον είμαστε υγιείς, ας κάνουν υπομονή μέχρι τότε. Ας σφίξουν την καρδιά τους και ας πάρουν τα χάπια τους.  Προφανώς δεν ξέρουν αυτοί οι ελάχιστοι με ποιον έχουν να κάνουν.  Δύναμή μου το 65% των Δημοτών που με τίμησαν σε τρεις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις με την ψήφο τους. Δλδ ο κ. Δήμαρχος που δεν έχει την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να παραιτηθεί; 

        2. Η χρήση της αποθήκης. Διαθέτω μια αποθήκη στην Αγία Τριάδα, απέναντι από τον χώρο παράθεσης καφέ της εκκλησίας .Η αποθήκη αυτή  χρησιμοποιείτε 

                α. Για χώρο διάθεσης των τροφίμων  του ΤΕΒΑ. Στο  χώρο πριν χρησιμοποιηθεί έγινε απεντόμωση και σχολαστικός καθαρισμός και επιθεωρήθηκε πριν ένα χρόνο περίπου, από 3μελή επιτροπή της υπηρεσίας που διαθέτει τα τρόφιμα. Ο χώρος αυτός σε συνδυασμό με την χώρο της εκκλησίας που προανέφερα και ευγενώς παραχωρείτε λόγω της ΄ύπαρξης ρεύματος, επιλύει τεράστια ηλεκτρονικά προβλήματα. Όταν παρέλαβα ως Πρόεδρος το Τοπικό Συμβούλιο, η διανομή των τροφίμων γινόταν   έξω από το εργατικό κέντρο με διάφορες καιρικές συνθήκες και παλαιότερα στο Δήμο, όπου μετάφεραν τα τρόφιμα στα χέρια γιατί δεν μπορούσε  να προσεγγίσει το φορτηγό που τα μετάφερε. Τι γινόταν για δύο μέρες στο Δήμο, δεν περιγράφεται, από  ότι μου λένε.  Η διανομή γίνεται από υπαλλήλους του Δήμου. Ο Πρόεδρος επεμβαίνει μόνο για να προσφέρει ένα καφέ και μια πίτσα για το προσωπικό του ΤΕΒΆ και του Δήμου που κάνουν την διανομή. Όλα τα άλλα είναι κακόβουλα σχόλια ανόητων ατόμων, που λειτουργούν κατόπιν εντολής.

            β. Αποθήκευση χορτοκοπτικών, βενζίνης , λαδιών, πίσσας και ασβέστη. Που αποθηκεύονταν πριν; Όταν έμπαινες στο Δημαρχείο το καταλάβαινες αμέσως , γιατί ήταν δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας. Βρομούσε ο τόπος , άσε τον κίνδυνο φωτιάς. Τα υπόλοιπα υλικά ήταν στην ιδιωτική αποθήκη του κ. Αντιδημάρχου, όπου και τώρα υπάρχουν κάποια υλικά, όπως ομπρέλες για τις παραλίες, αλλά λόγω απόστασης ήταν πρόβλημα. Άλλωστε και η κ. Γαλάνη που κόπτεται και έχει το θράσος να αμφισβητεί την      εντιμότητά μου, δεν έχει στο σπίτι της βιβλία που προορίζονται για την βιβλιοθήκη της Κοινότητας; Η αδαής, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της!

      Αυτή λοιπόν είναι η κατάσταση και αντί να λένε δόξα το Θεό που εξυπηρετούνται οι Δημότες και ασφαλίζονται τα υλικά, γράφουν ότι θέλουν. 

Το μόνο που μπορώ να πω γενικά είναι περαστικά τους . 

Τους περιμένουν δύσκολες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου