Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Μπάχαλο!

     Ο κάδος της φωτογραφίας ήταν στην οδό Ιπ. Βάχλα ,  λίγο ποιο κάτω από το Δημαρχείο  και λόγω ακινησίας του μικρού απορριμματοφόρου οχήματος είχε μεταφερθεί  στον παράλληλο δρόμο, στην οδό Βελισσαρίου   κατόπιν αιτήματος της υπηρεσία καθαριότητας.  Στη συνέχεια, όταν νοικιάσθηκε το μεγάλο απορριμματοφόρο όχημα και λόγω αύξησης των σταθμευμένων οχημάτων και από τις δύο πλευρές της οδού Βελισσαρίου, για τον ίδιο λόγο, μεταφέρθηκε σε άλλο δρόμο, ώστε να μπορεί να περισυλλέγει το περιεχόμενό   του το μεγάλο όχημα.

      Αυτά βέβαια τα μαθαίνεις όταν ζεις στην Κύμη και έχεις καθημερινή επαφή με το αντικείμενο. Όταν όμως έρχεσαι στην Κύμη για διακοπές και τότε θέλεις να εξοφλήσεις και κάποιες υποχρεώσεις, όπως η μεταφορά του κάδου δίπλα στην οικία του Μητροπολίτη, με βάση μια απόφαση του 2018 που ποτέ δεν υλοποιήθηκε για   λόγους κοινής λογικής ή η μεταφορά του κάδου της φωτογραφίας,  τότε κάνεις πράγματα που δημιουργούν προβλήματα σε άλλους και που βέβαια εσύ αδιαφορείς.     


          Μεταφέρθηκε λοιπόν ο κάδος στο στενότερο σημείο του δρόμου όπου ήταν 20 χρόνια περίπου, χαράς την υπομονή των γειτόνων  και το αποτέλεσμα φαίνεται στην φωτογραφία. 
            Μπάχαλο κυρίες και κύριοι.  Μπάχαλο!
Ότι του κατέβει του καθενός ενεργεί και πράττει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου