Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Εξηγήσεις 09.10.2021

   

   

     Σε ανάρτησή ως    Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης την 26 Σεπτεμβρίου 2021 έγραφα :

 Επειδή τους Δημότες δεν τους ενδιαφέρουν τα εσωτερικά του Συμβουλίου και επειδή τα προβλήματα της Κύμης είναι τεράστια , ο δε Πρόεδρος δεν έχει την διάθεση να ασχοληθεί  με το αντικείμενο, (εννοώ το οικονομικό θέμα των εκδηλώσεων) ας συμπαρασταθούν οι Σύμβουλοι στον Πρόεδρο για την αντιμετώπισή των. Ο καθένας έχει το δικαίωμα των επιλογών του, αλλά οι αποφάσεις είναι του Συμβουλίου και αποφάσεις αλλάζουν μόνο με αποφάσεις. Όσοι δε γνωρίζουν ανάγνωση θα πρέπει να ξέρουν ότι το Συμβούλιο το εκπροσωπούν ο Πρόεδρος και οι αποφάσεις του Συμβουλίου. >

      Την 04 Οκτωβρίου 2021 η Σύμβουλος κ. Κουτέλου κατέθεσε έγγραφο, ΑΠ:14733, απευθυνόμενη προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Κύμης και με κοινοποίηση στις Δημοτικές Αρχές και στους Δημότες, με  ερωτήματα σχετικά με την ανάθεση των καθηκόντων του Αναπληρωτού Προέδρου, σε Σύμβουλο της Κοινότητας Κύμης. Θα τις δοθούν οι δέουσες απαντήσεις εν καιρώ, αν και επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι μαζί της, γιατί δεν είναι προτεραιότητα η απάντηση στο αίτημά της. Έχουμε ποιο ενδιαφέρουσες  εργασίες. 

      Να επισημάνω απλά ότι, δεν έλαβε καθόλου υπόψη της την σύσταση της 26 Σεπτεμβρίου 2021, προφανώς για να διατηρείται το όνομά της, στην επικαιρότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου