Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Περί Διαγωνισμού Καντίνας στο Σουτσίνι

   


  Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για την καντίνα στο Σουτσίνι της Κύμης, είχε προγραμματισθεί για τις 16 Ιουνίου 2022, αλλά λόγω προσβολής από Covid μέλους της επιτροπής αξιολόγησης των προσφορών, η διαδικασία δεν πραγματοποιήθηκε.

     Κάποιος  ενδιαφερόμενος προσήλθε στο Δημοτικό κατάστημα και ρώτησε τον Πρόεδρο, τον υποφαινόμενο δλδ, για το  πότε θα γίνει ο διαγωνισμός. Ο Πρόεδρος δεν γνώριζε και ενημέρωσε τον ενδιαφερόμενο ότι θα μάθει και θα τον πληροφορήσει. 

   Φυσικά ο Πρόεδρος δεν θα ήταν αυτός που θα αποφάσιζε και επικοινώνησε με υπηρεσιακό παράγοντα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις 23 Ιουνίου 2022 και έγινε και σχετική ανάρτηση. Τώρα δεν θυμάμαι ποιον ρώτησα αλλά δεν θα μπορούσα να αναφέρω μια ημερομηνία χωρίς κάποιος να μου την πεί.

   Όταν ο   Δήμος ανακοίνωσε την 22 Ιουνίου 2022 ως ημέρα του διαγωνισμού, ο Πρόεδρος έκανε διορθωτική ανάρτηση και ενημέρωσε και τον μοναδικό γνωστό υποψήφιο πλειοδότη, ο οποίος το ήξερε ήδη.

   Υπόψη ότι όταν ήταν να γίνει ο διαγωνισμός  στις 16 Ιουνίου 2022, είχε προσέλθει μόνο ενδιαφερόμενος πλειοδότης., ο οποίος και τελικά κέρδισε τον διαγωνισμό.

   Αυτά για την αληθινή ενημέρωση των ενδιαφερομένων δημοτών και σχολιαστών.

   .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου