Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι ανιστόρητοι έκαναν το " Γ. Παπανικολάου" της Κύμης βραχείας νοσηλείας.

     Έγραφα εχθές τα παρακάτω:
      Αύριο 1 Ιουλίου 2011, ημέρα που θα κοινοποιηθεί ο υγειονομικός χάρτης της Χώρας.
      Μέσα στον καπνό και το δάκρυ από τα καπνογόνα-δακρυγόνα, που βγαίνουν από την τηλεόραση, έχω μια ανησυχία. Τι μέρα αύριο θα ξημερώσει;
      Οι χειρισμοί μέχρι τώρα της Κυβέρνησης  με βάζει σε σκέψεις.
      Δεν έβγαλε και καμιά ανακοίνωση και η Περλεπέ; Τόσο σίγουρη είναι;
      Για ποιο πράγμα είναι σίγουρη;  Ότι πάλι θα τρέχουμε;
      Καλά έγραψα εγώ  ότι " Η επανάσταση συνεχίζεται ".
     Λοιπόν;
     Σήμερα ανακοινώθηκε η τελική πρόταση του Υπουργείου Υγείας, για την αναδιάταξη των μονάδων του ΕΣΥ που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο.
    5η Δ.Υ.Πε.
     Καμία μετατροπή, αλλά ανάπτυξη των Γ.Ν.-Κ.Υ. Κύμης και Καρύστου, ως μονάδες Π.Φ.Υ (Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας), βραχείας νοσηλείας,μιας ημέρας χειρουργείων, ΜΤΝ και αποκατάστασης.
    
 Τελικά τι θεό πιστεύουν; Και αυτοί και τα παπαγαλάκια τους; Δεν θα βγάλουν κανένα Δελτίο Τύπου να μας ενημερώσουν; Να μας πουν ότι αυτά που σας λέγαμε ήταν για να μη φωνάζετε, τα πλήθη να  καθησυχάζονται για να μην αντιδρούν, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Να μας πουν ότι εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους, γιατί είναι ανίκανοι να εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους τους.
     Και να δείτε που θα βγουν και από πάνω. Θα μας πουν ότι άφησαν τη Μονάδα Τεχ. Νεφρού(ΜΤΝ). Δηλαδή να μην πληρώνει το κράτος για   τους νεφροπαθείς, αλλά ο γέροντας του ΟΓΑ που χρειάζεται τέσσερις ημέρες  νοσηλείας να πρέπει να πάει στη Χαλκίδα ή στην Αθήνα, μαζί με κάποιο δικό του. Ε, ρε Κράτος πρόνοιας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου