Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

     

      Σήμερα 8 Ιουλίου 2011 συνεδρίασε στην αίθουσα συμβουλίων του Δήμου, το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης και αποφάσισε:

  •         Να εξετάσει το καθεστώς ενοικίασης και παραχώρησης χρήσης όλων των κτηρίων που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του Δήμου και να εισηγηθεί ανάλογα στα όργανα του Δήμου.
  •        Να προτείνει πολεοδομικές παρεμβάσεις και να δεχθεί προτάσεις πολιτών που προτείνουν διευθετήσεις τυφλών δρόμων αποκλειστικής χρήσης με δικά τους έξοδα και να εισηγηθεί στο Δήμο την βοήθεια προς τους πολίτες με προσωπικό από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για καθορισμό των ορίων αλλά και των προϋποθέσεων των επεμβάσεων, καθώς και την συνδρομή όπου αυτή είναι δυνατή με οχήματα μεταφοράς υλικών και μέσα.
  •       Να δεχθεί πρόταση πολίτου για την δωρεάν παραχώρηση ριμοτομούμενου οικοπέδου, προκειμένου διευκολυνθεί η κίνηση σε σημαντικό σημείο του οδικού δικτύου και να εισηγηθεί την αποδοχή της δωρεάς και την εκτέλεση του έργου.
  •       Να συνεχισθούν οι εργασίες στο Νεκροταφείο Εισοδίων της Παναγίας της Κύμης μετά την έγκριση του σχετικού κανονισμού από το Συμβούλιο του Δήμου.
  •       Να εγκρίνει τις πράξεις του Προέδρου από την προηγούμενη συνεδρίαση, μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου