Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Μπαμ ηκούσθει στο αέρα και οι κλέφτες κάναν πέρα!

   Κατά την αξιολόγηση των Αντιδημάρχων Κύμης - Αλιβερίου, σχετικά με τον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε.Κονιστρών κ. Μούντριχα, αναφέραμε στο σχόλιό μας ότι  : << Η συμμετοχή του κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων των ΔΣ, είναι άχρωμη και με εξάρσεις υποστηρικτικές των θέσεων του Δημάρχου,...>>
      Τώρα διαβάζουμε  στο eviakosmos, το γνωστό έγκυρο ιστολόγιο της Χαλκίδας, ότι κάνει και αβάσιμες καταγγελίες κατά πρώην αιρετών που ήταν     με το ψηφοδέλτιο του Δ. Θωμά.
   Σύμφωνα με το eviakosmos και με όσα αναφέρεται στο έγγραφο του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, στις 12:15 το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κονιστρών Δημήτρης Μούντριχας τηλεφώνησε στο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης και κατήγγειλε ότι στο χώρο του πρώην λατομείου που βρίσκεται στη θέση «Δύο Ρέματα» της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Βλασίου, πραγματοποιείται παράνομη εξόρυξη αδρανών υλικών από τον Γεώργιο Κόκκο.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί πηγαίνουν στο σημείο για να ερευνήσουν την καταγγελία. Σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας που έχει στη διάθεση του ο κ. Κόκκος, δεν διαπιστώνουν να πραγματοποιούνται εργασίες εξόρυξης στο χώρο του λατομείου, «αντικρούοντας» την καταγγελία του αντιδημάρχου.



Μάλιστα, ο κ. Κόκκος σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του κοντά στο χώρο του λατομείου και υπέδειξε στους αστυνομικούς το συμβόλαιο αγοράς και βεβαίωση πολιτικού μηχανικού για την προέλευση των αδρανών υλικών.
Εκείνοι που γνωρίζουν το περιστατικό που σημειώθηκε στις 16 Οκτωβρίου, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος τον αντιδήμαρχο λένε ότι λειτούργησε ως σύγχρονη «Γκεστάπο» που θέλει να «αποκεφαλίσει» επιχειρηματία, πρώην αυτοδιοικητικό κάνοντας αβάσιμες καταγγελίες σε βάρος του. Δεδομένου ότι, οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν ούτε βεβαίωσαν τα όσα αναφέρθηκε στην τηλεφωνική καταγγελία.
Έχει ήδη από την αρχή της θητείας της δημοτικής αρχής Μπουραντά ξεκινήσει ένας «πόλεμος» απέναντι στην προηγουμένη δημοτική αρχή μέσα από τον οποίο διώκονται συνεχώς ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς και οι συνεργάτες του. Έτσι το βλέπουν οι δημότες που ζουν τις καταστάσεις και αναζητούν μία επίσημη απάντηση από το δήμο, που παίζει το ρόλο δικαστή επι 3,5 χρόνια, για τα όσα διαδίδουν τα διάφορά «παπαγαλάκια» δεξιά και αριστερά σε ότι αφορά τη θητεία Θωμά, προσπαθώντας να κουκουλώσουν την δική τους πολιτική ανικανότητα. Οικονομικός έλεγχος στο δήμο κτλ.
Και όπως λέει η τοπική κοινωνία, αυτός ο «πόλεμος» έχει αντίχτυπο σε ανθρώπους που προέρχονται από το συνδυασμό Θωμά τους οποίους κατατρέχει η δημοτική αρχή Μπουραντά, προφανώς επιδιώκοντας να βρει «ψύλλους στα άχυρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου