Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Βρε που πάμε!

   Ορισμένα πράγματα μου κάνουν εντύπωση.
   Με πόση ευκολία κάποιοι και κάποιες λένε επώνυμα ψέματα. Βέβαια αξιολογούνται ανάλογα με το παρελθόν τους, την διαγωγή τους, τα έργα τους και την ηθική τους, αλλά αδιαφορούν για τα σχόλια των συμπολιτών τους. Η Κύμη βέβαια είναι μικρή πόλη και όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και δυστυχώς για αυτούς και μετά τις εκλογές εδώ θα ζούμε!
   Με πόση ευκολία ασπούδαστα άτομα, άσχετα, και ανίκανα που ούτε περίπτερο δεν θα ήταν σε θέση να διαχειριστούν, με την Συμπολιτεία αναβαθμίστηκαν  σε διακεκριμένες θέσεις και σε μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, ώστε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για τις επικείμενες εκλογές .
   Με πόση ευκολία άτομα εκτός Κύμης, σκληρή οπαδοί της Συμπολιτείας, υπεραμύνονται δήθεν της Κύμης, ενώ στην πραγματικότητα ενδιαφέρονται για την επανεκλογή της στο Δήμο. Και βέβαια δεν αναφέρομαι στους επαγγελματικά εργαζόμενους και αμειβόμενους προκειμένου να κάνουν αυτή την συγκεκριμένη εργασία. Εξαιρούνται βέβαια αυτοί που αμείβονται με χρήματα των Δημοτών.
   Με πόση ευκολία  κυκλοφορούν μέλη της Συμπολιτείας σε χωριά και πόλεις, που πέντε(5) χρόνια δεν έστειλαν ούτε τη φωτογραφία τους ώστε να τους γνωρίζουν οι Δημότες, που δεν έκανα ούτε ένα έργο, που δεν καθάρισαν ούτε ένα χαντάκι, ούτε ένα γεφύρι, με αποτέλεσμα τα νερά των βροχών να καταστρέψουν τους δρόμους και που ούτε πέντε χρόνια δεν φτάνουν για να αποκατασταθούν. Και να σου λέει ο άλλος ότι χώρισε ο δρόμος από κεραυνό.
   Και να σχεδιάζουν έργα που θέλουν δέκα χρόνια για να γίνουν! Εδώ δεν μπόρεσαν να αναστήσουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Κύμης μετά από πέντε χρόνια, ούτε το κλειστό γυμναστήριο Κύμης από το 2016, αλλά θα μου πεις εδώ δεν μπόρεσαν να κλείσουν τις λακκούβες ακόμα και στους κεντρικούς δρόμους της Κύμης, τα μεγάλα έργα τους μάραναν. Μάλλον μας δουλεύουν.
   Μεγάλη εβδομάδα συμπατριώτες, αλλά αισθάνθηκα την ανάγκη να αναφέρω κάποιες σκέψεις μου, μέσα στο πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας και χωρίς να αναφερθώ στα στοιχεία που έχω στην διάθεσή μου για κτυπήματα κάτω από την μέση, με μια ελπίδα.
ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου