Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Τελική Ευθεία για τις Εκλογές!

    Μετά τις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις του Πάσχα. επανερχόμεθα με την ενημέρωση των Δημοτών και σε πρώτη φάση σχολιάζουμε τα γεγονότα των ημερών.Ξεκινάμε με ένα γενικό σχόλιο και από αύριο θα μπούμε και σε λεπτομέρειες.
    Τους υποψήφιους Συμβούλους τοπικούς και κεντρικούς θα τους κρίνουν και θα τους αναδείξουν οι ψηφοφόροι και όχι οποιοσδήποτε αντίπαλος υποψήφιος, πιθανόν και αποτυχών στο έργο του!
    Τους σημερινούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης, Αντιδημάρχους και τοπικούς συμβούλους θα τους αξιολογήσουν οι Δημότες ανάλογα με το έργο τους και την αποτελεσματικότητα τους καθώς και στη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων δυσμενών καιρικών συνθηκών. Δεν θα κριθούν για τα μπαλώματα των τελευταίων προεκλογικών ημερών αλλά για όλη τη διάρκεια της θητείας των. Καθώς επίσης και για τα οράματά τους, τα σχέδιά τους για το μέλλον. Απέδωσαν δεν απέδωσαν ανάλογα θα αμειφθούν. 
    Τους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης πάλι θα τους αξιολογήσουν ανάλογα με το έργο και την παρουσία τους στα δρώμενα του δήμου. Και βέβαια θα αξιολογήσουν και το προηγούμενο έργο τους , εάν είχαν υπηρετήσει και παλαιότερα την τοπική αυτοδιοίκηση.
    Πέρασε ο καιρός εκείνος που με ένα πενηντάρι εξασφάλιζες ψήφους ή με μια υπόσχεση για εργασία ή με μια διαγραφή χρεών. Βέβαια και σήμερα υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που υποχρεώθηκα να συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια γιατί οι ανάγκες είναι μεγάλες, αλλά εντάξει άνθρωποι είναι και ο καθένας σκέφτεται πρώτα την οικογένειά του. 
    Το καλό όμως του τόπου είναι διαχρονική υπόθεση και απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή και σκέψη. Το μέλλον των παιδιών μας δεν μετριέται με ένα υποτιθέμενο ρουσφέτι.Έτσι λοιπόν:

 Σφίξτε την καρδιά σας, 
κάντε το σταυρό σας και όταν έρθει η ώρα,
 σταυρώστε.
 Δεν σας βλέπει κανείς παρά μόνο η συνείδησή σας.
Δείτε την αλήθεια.
 Η Κύμη έχει ιστορία, παρόν και μέλλον.
Καλό κουράγιο.
 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου