Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Πως χαρακτηρίζεται κάποιος ως ανίκανος;

    Πως χαρακτηρίζεται κάποιος ως ανίκανος; 

Έχουν περάσει τρεις(3) μήνες από τότε που προτείναμε να τοποθετηθεί ως αρμόδιος για την ΔΕΥΑΚΑ στις ΔΕ Κύμης και Κονιστρών ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, μέλος του ΔΣ της εταιρείας, λόγω της εμπειρίας του και της αναμφίβολα αποτελεσματικότητάς του στο θέμα της ύδρευσης κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος.
Εάν συνέβαινε αυτό και ο κ. Θωμάς επιτύγχανε στο έργο του, όλοι θα έλεγαν ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι υπεράνω κομματικών αγκυλώσεων και μπράβο της που τόλμησε. 
Εάν ο κ. Θωμάς αποτύγχανε, πάλι κερδισμένη θα ήταν η παρούσα Δημοτική Αρχή, γιατί θα ήταν ορατό γενικά και αντικειμενικά το πρόβλημα.
Τώρα η Κύμη δεν έχει νερό σε κανονική ροή από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, χειμώνας ακόμα και εάν δεν έχεις δεξαμενή και πιεστικό δεν έχεις νερό.
Τότε λοιπόν, υψηλόβαθμο στέλεχος της ΔΕΥΑΚΑ, νέος στην θέση του, σε ερώτημα γιατί το θέμα δεν τέθηκε στο ΔΣ της εταιρείας για να συζητηθεί από τους συμβούλους της ΔΕΥΑΚΑ, όπου υπάρχουν και "ανοικτά "μυαλά, μας απήντησε:" Εμείς ανίκανοι ήμαστε " 

Η απάντηση ανήκει στους κατοίκους της Κύμης.  Είναι ανίκανοι ή δεν είναι;

Εύχομαι και ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθω στο θέμα μετά από τρεις (3) μήνες, η πρόταση όμως συνεχίζει και ισχύει και δεν έχει απαντηθεί επισήμως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου