Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ανάβαση Κύμης

Επιστολή προς Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας.


Διόρθωση τμήματος επαρχιακού δρόμου Παράλια Κύμης - Κύμη. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα τελευταία 18 χρόνια διοργανώνεται στην Κύμη από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, ένας θεσμός που έχει γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες θεατές κάθε χρόνο, τόσο για τους  λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όσο και για την τοπική κοινωνία καθώς δίνει και μια ανάσα στην οικονομία της πόλης. Φέτος η 18η Ανάβαση Κύμης θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Μάιου 2020.
Στις προτεραιότητες μας είναι η ασφάλεια των αγωνιζομένων αλλά και των θεατών. Τα προηγούμενα χρόνια η Αντιπεριφέρεια και συνολικά η Περιφέρεια ήταν δίπλα μας στο θέμα αυτό με καινούργιο ασφαλτοτάπητα και μπάρες ασφαλείας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θα θέλαμε να στείλετε άμεσα κλιμάκιο σας για αυτοψία καθώς από τα σημεία Χ 509296 Υ 4275651 έως Χ 509136 Y 4275868 υπάρχουν αρκετές καθιζήσεις και ρηγματώσεις στο χώρο που γίνεται ο επίσημος αγώνας και αν δεν επιδιορθωθούν άμεσα εγκυμονείτε κίνδυνος για τη μη διεξαγωγή του.
Κλείνοντας σας ζητώ στις παραπάνω συντεταγμένες πλην των καθιζήσεων νέο ασφαλτοτάπητα καθώς το συγκεκριμένο τμήμα που είναι στην αρμοδιότητα σας έχει χρόνια να συντηρηθεί.

.
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
(ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ)


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου