Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Ημέρα τιμής στον Ήρωα των Ηρώων Ταγματάρχη Ιωάννη Βελισσαρίου.


 Στον εορτασμό παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κκ Σεραφείμ, ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντας, οι αντιδήμαρχοι Κύμης και Κονιστρών Αλέξανδρος Θεοδώρου και Κώστας Δημάς αντίστοιχα, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Δημήτριος Θωμάς, ΔΣ της Δ.Ε.Κύμης κ. Μπάτσα Αρετή, ο κ. Χριστόπουλος Βασίλειος, ο κ. Αναγνώστου Παναγιώτης και ο κ. Γλυκός Ταξιάρχης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης Aγγελής Μαργέλης και η τοπική Σύμβουλος κ. Αικατερίνη Γαλάνη . Από πλευράς συν διοργανωτών  όπως κάθε χρόνο και παρά την πανδημία, τίμησαν την ημέρα και κατέθεσαν και στεφάνι, αντιπροσωπεία Αξιωματικών εν αποστρατεία,  ο πρόεδρος των Εφέδρων Ευβοίας και η Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων .

Ακόμη εκπρόσωποι της αστυνομίας, του λιμενικού και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού  της Κύμης, του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κύμης, του Τμήματος Ευβοϊκών Σπουδών , των Πολιτιστικών Δεσμών Κύμης-Αλιβερίου, μαθητές Δημοτικού , Γυμνασίου και Λυκείου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές των, παρά τις εξετάσεις αλλά και την λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου και αρκετοί Δημότες.

Όλους τους ευχαριστούμε θερμά.



Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης προσέφερε το βιβλίο του Κουμιώτη Μιχάλη Ποντίκη με τίτλο " Το 1821 και η Κύμη" στον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου. Το πρόγραμμα παρουσίασε η καθηγήτρια  κ. Ελένη Γιάνναρη και την μουσική υποστήριξη ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου, ο οποίος και τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Κοινότητας με τιμητική διάκριση για την επί χρόνια συμμετοχή του στην εκδήλωση προς τιμήν του Ήρωα.


Η σόλο απόδοση του Εθνικού ύμνου από  την νεαρά Ε Ιωαννίδη - Γαλάνη, με στολή Κουμιώτησας , δημιούργησε έντονα συναισθήματα ενθουσιασμού και συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.( στο fb).


Και του χρόνου καλύτερα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου