Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΣΜΑ και λοιπά αξιοθέατα.

Τις τελευταίες μέρες θόρυβος ακούγεται γύρω από τον χώρο απόθεσης απορριμμάτων στην περιοχή του ΣΜΑ Κύμης. Είναι γεγονός ότι έχω καιρό να πάω για να μην   πουν οι διάφοροι "παπαγάλοι" ότι πάω για να ελέγξω την κατάσταση που επικρατή, αν και είναι μεν έξω από τη ζώνη ευθύνης της Κοινότητας Κύμης, αλλά ζωτικής σημασίας για την Κύμη. 

Είπα όμως να πάω γιατί υπέθεσα ότι για να θέσουν θέμα για την απόθεση υλικών, δλδ να φέρουν στην επικαιρότητα ένα θέμα σε μια πολύπαθη περιοχή που φτιάχτηκε και το ΣΜΑ Κύμης, με ανάρτηση φωτογραφιών, ξέρετε καλλιτεχνικών, έγχρωμων με φόντο το έργο και με χαμόγελα  ικανοποίησης, ότι η κατάσταση που επικρατεί θα είναι ιδανική.
 Ποιος άλλωστε θα έφερνε στην επιφάνεια ένα θέμα που θα τον εκθέσει;
Μάπα το καρπούζι!
Απογοήτευση!
Ο δρόμος απαράδεκτος! Ειδικά για τα βαριά απορριμματοφόρα οχήματα παλαιάς κοπής, ικανός λόγος να τα θέσει εκτός μάχης. Πιστεύω ότι από τότε που τον έφτιαξε ο τότε Αντιδήμαρχος Παππάς, επί Δημαρχίας Θωμά δεν έχει επισκευασθεί. Από την είσοδο, χάλια!
Πηγαίνοντας συνάντησα ένα φορτηγό ιδιώτη που έφευγε και ένα φορτηγό του Δήμου. Πού ξεφόρτωσαν τα φορτία τους; Μάλιστα τον ιδιώτη τον είχα δει να τα φορτώνει στην Κύμη και ο εργοδότης του τον πλήρωσε για να τά πάει εκεί που τα πήγε. Πάλι καλά θα μου πείς γιατί ο άλλος πήγε και τα άφησε κοντά στο Ειρηνοδικείο. Μια πλήρης οικοσκευή. Το αυτοκίνητο του Δήμου, τους καναπέδες, τα ορθοπεδικά στρώματα με τα μέταλλα και τα ντουλάπια που τα ξεφόρτωσε; 
Όταν ρώτησα τον υπάλληλο που τα ξεφορτώνουν μου απάντησε:
" όσα μπορούν να συμπιεστούν στην χοάνη του ΣΜΑ, τα υπόλοιπα καθ΄ οδόν" 
Τα ξεχωρίζουν στο φόρτωμα ή στο ξεφόρτωμα;
Για να καταλάβετε και να έχετε μια εικόνα παραθέτω κάποιο οπτικό υλικό.
Τα υπόλοιπα στη συνέχεια. 
Ριάλιτι!


Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι βίντεο, αλλά δεν μπορώ να τις τρέξω σήμερα.
Αύριο μαζί με άλλα.

Παρατηρείστε τον δρόμο να δείτε την ανάπτυξη των σκουπιδιών 
Και δεν είναι ο μοναδικός δρόμος.

Αύριο ή μεθαύριο και βίντεο









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου