Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης

         Συνεδρίασε το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2011     και μετά από συζήτηση που επακολούθησε   απεφάσισε ομόφωνα μετά από πρόταση του κ. Τρίμη,  να ακυρωθεί η σύγκλιση του σημερινού Συμβουλίου, 9.9.2011  και να υλοποιηθεί η πρόσκληση της 7.9. 2011. Τονίζεται ότι  η κ. Τσάλα που είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει, έλαβε μέρος στην ψηφοφορία κανονικά και αποχώρησε αργότερα.

 Μετά τα παραπάνω δευτερολογώντας ο Πρόεδρος, δήλωσε ότι λαμβάνοντας υπόψη  την απόφαση  του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου να μη   κάνει δεκτή την υποβληθείσα παραίτηση,   τις  αμοιβαίες εξηγήσεις από τα μέλη της συμπολίτευσης, τις προτροπές μέλους της αντιπολίτευσης  και την  έντονη αντίδραση των κατοίκων της Κύμης,  ανακαλεί την παραίτησή του. 
Η ανάκληση αυτή έκλεισε το θέμα της παραίτησης.    

        Στην συνέχεια ασχολήθηκε με θέματα της ημερησίας διάταξης μεταξύ των οποίων και την ονοματοθεσία οδού της πόλεως και ενέκρινε την υποβολή πρότασης στην επιτροπή ποιότητας ζωής προκειμένου δοθεί το όνομα του προσφάτως εκλιπόντα Δημητρίου Τρίμη, ιδιαίτερα διακεκριμένου εκπαιδευτικού σε οδό της πόλεως της Κύμης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου