Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κύμη - Αγία Μαρίνα - Σουτσίνι.- Συναντήσεις

 
    Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης σχετικά με την ανακατασκευή του Ι.Ν της Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι της Κύμης θα πραγματοποιηθούν δύο συναντήσεις. Μία με τους ιδιοκτήτες ομόρων οικοπέδων  με τον χώρο όπου ευρίσκεται ο Ιερός Ναός και οι οποίοι θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή και μία συνάντηση με πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωλόγους και με όποιο άλλο επιθυμεί να καταθέσει σκέψεις και απόψεις για την ανακατασκευή του Ι.Ν της Αγίας Μαρίνας με βάση πρόσκληση που παρατίθεται στη συνέχεια.
   Το έργο της ανακατασκευής του Ι.Ναού είναι δύσκολο και η εποχή που ζούμε είναι και αυτή δύσκολή. Θερμή παράκληση για την βοήθεια όσον μπορούν να βοηθήσουν.
Αυτοί που μπορούν το ξέρουν.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
1.       Καλούνται σε συνάντηση οι καταγόμενοι ή εργαζόμενοι στην περιοχή πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, γεωλόγοι καθώς και όποιος άλλος επιθυμεί να καταθέσει σκέψεις και ιδέες για την ανακατασκευή του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας στο Σουτσίνι Κύμης  και του περιβάλλοντος χώρου.

2.       Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο συνεδριάσεων της Δ.Κ.Κύμης την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 και την 14.00 ώρα. Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν προτάσεις και αδυνατούν να προσέλθουν, μπορούν να της υποβάλουν εγγράφως και ταχυδρομικά στην διεύθυνση της Δ.Κ.Κύμης, μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.  

3.       Παρακαλούμε για την συμμετοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου