Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Δήμος Κύμης - Αλιβερίου: Απολογισμός – Ισολογισμός 2011

        Δημοσιεύουμε αυτούσια την ανακοίνωση των " Νέων Οριζόντων" σχετικά με τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών που κατέθεσαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου 29.01.2016,, στους οποίους η Δημοτική Αρχή είχε αναθέσει τον οικονομικό έλεγχο του Δήμου για το 2011. Ελπίζουμε και το Γραφείο του Δήμου να εκδώσει ανάλογο Δελτίο Τύπου, ώστε να μας δώσει την ευκαιρία να το αναρτήσουμε ανάλογα, αυτούσιο και χωρίς κανένα σχόλιο.
       Συνιστούμε σε όλους υπομονή, μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων όλων των ετών και διατηρούμε την ελπίδα ότι ανάλογος έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και για τα πριν του 2011 χρόνια, για όλους τους πρώην Δήμους.

«ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου»                     30/01/2016 

   Άνθρακες ο θησαυρός, που ψάχνει   η εμμονική  Δημοτική αρχή Κύμης – Αλιβερίου.
Άλλη μια φούσκα έσκασε!        
   Κανένα οικονομικό έλλειμμα δεν βρέθηκε.

Για  μια ακόμη φορά  «έβαλε τα δυνατά της»  η  Δημοτική Αρχή να αποκαλύψει το « μέγα σκάνδαλο» για την προηγούμενη δημοτική περίοδο,  σκορπώντας ξανά το γέλιο σε όλους.  Αν και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθούμε, εντούτοις προκειμένου να μην δημιουργούνται αλλοιωμένες εντυπώσεις σε όσους δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα οφείλουμε να καταγγείλουμε δημόσια το γεγονός.  
Μοναδικό θέμα στο δημοτικό συμβούλιο της 29ης Ιανουαρίου ήταν ο Ισολογισμός-Απολογισμός του Δήμου για το έτος 2011. Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο λογιστής και ο ορκωτός λογιστής της εταιρείας ΣΟΛ που διεξήγαγαν τον έλεγχο των στοιχείων. 
Παρά το γεγονός ότι η δημοτική αρχή είχε φροντίσει να υπάρχουν και «θεατές-κλακαδόροι» στην αναμενόμενη καταδίκη του τ. Δημάρχου Δημήτρη Θωμά,  το ξεδίπλωμα των στοιχείων, οι αναλυτικές απαντήσεις των ελεγκτών λογιστών, αλλά και η επίσημη έκθεσή τους, έσπασαν τον μύθο της φούσκας και δυστυχώς τους απογοήτευσε.
Το ψέμα  έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια κάποια στιγμή αποκαλύπτεται. Αυτό δεν δείχνουν όμως να το γνωρίζουν οι σημερινοί διοικούντες του Δήμου.

Σ΄ ένα δημοτικό συμβούλιο που  ντροπιάζει την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ένα δημοτικό συμβούλιο που περισσότερο θύμιζε κερκίδα γηπέδου με αρχηγό της τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η πλειοψηφία των δημοτικών  συμβούλων της συμπολίτευσης και οι περί αυτών, φώναζαν «σταύρωσον-σταύρωσον». Οι  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης προσπαθούσαν επί ματαίω να δώσουν απαντήσεις. Ήρθε όμως εν τέλει η δικαίωση για τον τ. Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά. Ο ορκωτός λογιστής εξήγησε διεξοδικά ότι η διαφορά μεταξύ των καταστάσεων της Γενικής Λογιστικής και του Δημοσίου Λογιστικού της τάξεως των 220.660,78 ευρώ, ήταν λογιστικό λάθος, γεγονός που αναγκάστηκε να αποδεχθεί και ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς.
Εξάλλου στο τέλος ο απολογισμός – ισολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα!!
Κανένα ουσιαστικό πρόβλημα λοιπόν δεν εντοπίστηκε στην οικονομική χρήση του έτους 2011.
Κανένα οικονομικό έλλειμμα δεν βρέθηκε.
Μάλιστα ήταν τόση η απογοήτευση της Δημοτικής Αρχής που τα πυρά της δέχτηκε ακόμη και ο ορκωτός λογιστής, επειδή η τοποθέτησή του δεν ήταν αρεστή στους «κατήγορους»!!
Άνθρακες λοιπόν για άλλη μια φορά ο θησαυρός!
Επιτέλους οι κυνηγοί του... θησαυρού,  ας αποτραβηχτούν από τις εμμονές τους!
Επιτέλους ας  ασχοληθούν  με την καθημερινότητα, τα ποικίλα προβλήματα του Δήμου μας και τα έργα που δυστυχώς έχουν αρχίσει να χάνονται.
Ο Θωμάς δεν μπορεί να είναι το μόνιμο άλλοθι για την δική τους απραξία και αναποτελεσματικότητα.



44 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχής γενομένης από σήμερα ΔΕΝ θα διαγράφονται σχόλια επώνυμα που αναφέρονται στο θέμα της ανάρτησης.
      Αντίθετα θα διαγράφονται όλα τα ανώνυμα σχόλια, σχόλια που αναφέρονται σε σχόλια ή δηλώσεις άλλων, κοινώς λεγόμενα "παπαγαλάκια", καθώς και επώνυμα σχόλια που δια στρέφουν την ουσία της ανάρτησης.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλώς ή το κακώς διαγράφονται είναι θέμα διαχειριστού και όχι τρίτων. Η αλλοίωση της πραγματικότητας μέσα από τα δικά σας μέσα και για τους δικού σας αναγνώστες. Εδώ γράφετε μόνο η αλήθεια και σε όποιον αρέσει.
      Καλή Κυριακή.

      Διαγραφή
  4. Επίσης, η δήλωση του Πρόεδρου ΔΕ Κύμης στο Δημοτικό Συμβούλιο, αμφισβητείται από κανέναν; Γιατί τη διαγράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάτι τελευταίο. Η πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί από μια δήλωση των Νέων Οριζόντων. Τα Πορίσματα των Επιθεωρητών και των Ανακριτών θα καθορίσουν την Πραγματικότητα, τα οποία είναι σε εξέλιξη. Υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και δεν προσέχεις αυτά που διαβάζεις και έχεις χάσει τεύχος και βασικά κακώς σου απαντώ, αλλά για τελευταία φορά θα σου κάνω την χάρη.
    Εάν πρέπει να την αναρτήσω την δήλωση του κ. Πόγκα ευχαρίστως αλλά θα πρέπει να την κάνει ο ίδιος στο ιστολόγιο η με μήνυμα ή με Δελτίο Τύπου στο γνωστό ιστολόγιο της Χαλκίδας. Εάν δλδ ανατρέξουμε στα πρακτικά του ΔΣ θα τη βρούμε την δήλωση γραμμένη κάπου; Όταν την στέλνεις εσύ ως δήλωση Πόγκα ή τη δήλωση της Μαρίας είσαι "παπαγαλάκι". Φυσικά μπορείς να τα αναρτήσεις στο δικό σου ιστολόγιο.
    Έχεις χάσει τεύχος γιατί η δήλωση των Ν. Οριζόντων αναφέρεται στα αποτελέσματα του ελέγχου των ορκωτών για το 2011. Πρόσεχε τι γράφεις και υπομονή. Και είπαμε, ε;Μόνο για τα της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ''Απολογισμός Ισολογισμός 2011''
    από άλλους για άλλους !
    Η προηγούμενη δημοτική αρχή ήταν ανίκανη ακόμα και Απολογισμό Ισολογισμό να συντάξει για την δική της χρήση του 2011 !
    Έπρεπε να έρθει η νέα δημοτική αρχή με τον δήμαρχο Θανάση Μπουραντά να το κάνει για λογαριασμό της.
    Όπως θα κάνει και τους επόμενους ισολογισμούς των επομένων ετών της δημαρχίας Θωμά.
    Αν δεν γινόταν αυτό ο δήμος δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει, ούτε δάνεια, ούτε έργα, ούτε τίποτα...
    Έπρεπε να κλείσει αυτή η χρήση, όπως και οι επόμενες για να λειτουργήσει εύρυθμα ο Δήμος.
    Έτσι έχουν τα πράγματα και αντί να πει ο επικεφαλής ένα ευχαριστώ για τον Μπουραντά που μπόρεσε να κάνει την δουλειά την δική του για άλλη μια φορά παραποιεί και διαστρεβλώνει την αλήθεια.
    Μάλιστα το θράσος είναι τόσο μεγάλο που χαίρονται ότι ομόφωνα εγκρίθηκε η χρήση του 2011 και συνεπώς ούτε γάτα ούτε ζημιά για τα.... πεπραγμένα τους!
    Αμ δεν είναι έτσι,
    η παρούσα δημοτική αρχή ψήφισε με επιφυλάξεις γιατί εκκρεμούν τα μύρια όσα, η δε πρώην χωρίς καμία επιφύλαξη, άλλωστε για την δική τους χρήση μιλάμε..
    Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο
    Ας πανηγυρίσουν μόλις ολοκληρωθούν οι έλεγχοι που διέταξε ο εισαγγελέας..
    (εφόσον απαλλαγούν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μη σε κατηγορήσω για "παπαγαλάκι", σου το έγραψαν και σου το έστειλαν έτσι, ώστε να δημιουργεί την εντύπωση ότι το έχεις συντάξει εσύ, πράγμα ολοφάνερο και το ίδιο το κείμενο σε διαψεύδει.
    Εφ' όσον δεν αναφέρεις την "πηγή", τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε. Εάν υπάρχει "πηγή" τότε πρέπει να την αναφέρεις για την αναφέρουμε και εμείς.
    Παρόλα αυτά επειδή τυπικά έχει τις προϋποθέσεις που έχω θέση για την μή διαγραφή, δεν θα το διαγράψω και για ένα άλλο λόγο, ότι επιβεβαιώνει αυτά που γράφει ο Δ. Θωμάς, αλλά και εγώ που συνιστώ σε όλους "ΥΠΟΜΟΝΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εμένα Άγγελε τα ίδια μου λένε πάρα πολλοί με μηνύματα ότι αυτά που γράφεις σου τα στέλνουν οι "άλλοι" και έχουν καταφέρει να σε έχουν κάνει πιστό παπαγαλάκι.Κοίτα σύμπτωση ε;;; χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλά για να σου λύσω και τις απορίες, το κείμενο είναι απόσπασμα από την ομάδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΕΥΒΟΙΩΤΩΝ, όπου λειτουργούμε ομαδικά,στις σκέψεις και στις απόψεις οι οποίες εκφράζονται από τους διαχειριστές της ομάδας. Όλοι το γνωρίζουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και βασικά αυτοί που δεν απαντάς αν τους γνωρίζεις προσωπικά.

      Διαγραφή
    2. Μπες μέσα στα μέλη της ομάδας και θα δεις όλους τους διαχειριστές και τα 7900 μέλη, όλα με το ονοματεπώνυμό τους.Δεν υπάρχει τίποτε κρυφό.

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μην κοροιδευόμαστε. Όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Και ο απολογισμός ισολογισμός του 2010 κακώς τον πέρασαν στις 30 Δεκεμβρίου 2010, διότι οι διαδικασίες δεν ήταν νόμιμες. Δεν είχαν ορίσει μόνο ένα θέμα όπως ορίζει ο νόμος, αλλά πολλά και ενώ είχαν προσδιορίσει την ώρα στις 2000 να ξεκινήσει, άλλαξαν παράνομα την ώρα και τον ξεκίνησαν στις 1800. Ο Β. Μπελιά τότε είχε αντιδράσει έντονα διότι πήγε στο συμβούλιο στις 1815 και το θέμα του ισολογισμού απολογισμού είχε ξεκινήσει χωρίς να το γνωρίζει από τις 1800 και τον έβαλαν παρών ενώ δεν ήταν και κακώς δεν έκανε ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγγελε μου λένε ότι ήσουν και εσύ εκεί τότε στο συμβούλιο και παρακολουθούσες. Αλήθεια είναι; έγιναν έτσι τα πράγματα;

      Διαγραφή
    2. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήμουν σε ένα συμβούλιο ως απλός Δημότης, άλλωστε μετά από δύο μέρες θα αναλαμβάναμε καθήκοντα, όπου δύο ορκωτοί λογιστές παρουσίασαν κάποιο απολογισμό και φαντάζομαι ότι θα ήταν αυτός στον οποίο αναφέρεσαι.Οι ορκωτοί πιστεύω ότι δεν είναι υπάλληλοι του Θωμά, ότι βρήκαν είπαν
      Τώρα περί αλλαγής ώρας και τα λοιπά που αναφέρεις με τον Ευάγγελο, δεν έχω ιδέα. Αλλά αφού δεν έκανε ένσταση, εάν είχε τις προϋποθέσεις , τι συζητάς τώρα; Θέλεις να αναδείξεις τα λάθη του;
      Εάν θέλεις το καλό του Δήμου στο σύνολό του, ψάξε εάν έκαναν και οι άλλοι Δήμοι κάτι ανάλογο και μη ψάχνεις αν ο Θωμάς έκανε κάτι παράνομο σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία, γιατί πάλι ορκωτοί ψάχνουν τον Δήμο. Υπάλληλοι του Δημάρχου είναι και αυτοί;

      Διαγραφή
    3. Ναι καλά θυμάσαι. Την ένσταση την είχε ετοιμάσει ο Ευάγγελος και από παραδρομή δεν κατατέθηκε. Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να κερδίσουν χρόνο για να ψάξουν καλύτερα τα οικονομικά του 2010. Πάντως, και για τον Απολογισμό Ισολογισμό 2011 να μην πανηγυρίζετε, διότι δεν τελείωσε το θέμα. Τον ψήφισαν με επιφύλαξη προκειμένου να ελεγχθούν όλα τα σκοτεινά σημεία στα οποία δεν απάντησε ο Θωμάς. Απαιτείται χρόνος περισσότερος για τον έλεγχο, ο οποίος πρέπει να γίνει.

      Διαγραφή
    4. Ααα και μη ξεχνάς ότι έχουμε 12 και 13...

      Διαγραφή
    5. Λοιπόν...
      ...κατ'άρχήν προσωπικά δεν υπήρχε κανένας εκ μέρους μου πανηγυρισμός και ο Ευάγγελος όπως του έχω πει και του ίδιου και δίκαιο όταν έχει το χάνει από κακή χρονική διαχείριση.
      Υπέγραψαν γιατί αλλιώς δεν θα προχωρούσε ο έλεχγος, τις δε ερωτήσεις που είχαν τα μέλη της συμπολίτευσης ήταν προς τους ορκωτούς, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τα στοιχεία για μια πλήρη απάντηση, όχι ότι θα άλλαζε κάτι ως προς την ουσία της απάντησης.Επαγγελματίες είναι η άνθρωποι και για να τους επιλέξουν θα είχαν τα προσόντα.
      Αυτά και ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
    6. Ακριβώς. Αυτά τα στοιχεία ψάχνουν. Δεν πρέπει να τα βρουν; Δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές. Ακόμα είναι στην αρχή. Αυτά θα ελεγχθούν και από αλλού μετά. Έχουμε μεγάλο δρόμο καθώς το 12 και το 13 φαίνεται πως θα έχουν πολύ δουλειά.

      Διαγραφή
    7. Να δεις τι δουλειά θα έχουν αυτοί που θα εκλεγούν στο Δήμο το 2019, μετά την απραξία των σημερινών τοπικών αρχόντων, που δεν έχουν τα προσόντα αλλά και τις δυνατότητες, αλλά και την διάθεση να ασχοληθούν με τα τρέχοντα θέματα. Ασχολούνται με άσχετα με τον Δήμο θέματα και για όλα φταίει ο Θωμάς.
      Άντε να δούμε που θα πάει.

      Διαγραφή
    8. Ο κ. Αμπελιώτης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χαλκίδας είπε:
      «Δεν μπορεί επί τέσσερα χρόνια να μην υπάρχει ένας ισολογισμός στο Δήμο. Δεν μπορεί να μην ξέρουμε ποιος συνεργάστηκε, ποιοι ήταν οι συμβαλλόμενοι. Ακόμη και ο Ορκωτός έχει κάνει το εξής σφάλμα: Στην απογραφή, των πιστωτών και των προμηθευτών του δήμου δεν υπάρχει πλήρη ανάλυση. Περίπου ένα ποσό 3.000.000€ δεν έχει αναφερθεί σε ποιους το χρωστάει ο δήμος. Χρωστάμε 3.000.000€ . Πού τα χρωστάμε κύριε τα 3.000.000€; Σε ποιους τα χρωστάμε; Και ζητώ από το δήμο όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν μέχρι τις 31.12.2011, που φαίνονται ανείσπρακτα από τους συμβαλλόμενους προμηθευτές μας. Ότι δεν τα έχουμε πληρώσει εμείς!!! Θα καλέσουμε όλους τους προμηθευτές να μας προσκομίσουν όλα τα παραστατικά τα φυσικά που έχουν δώσει να κάνουμε αντιπαραβολή για να δούμε αν είναι η πραγματική εικόνα του δήμου.
      Δεν μπορεί ο δήμος το 2015 να έχει κόστος καυσίμων 200.000€ και εν έτη 2011 να ξεπερνάμε τα 500.000€ και να φτάνουμε τις 600.000€. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να γίνεται αυτό! Δύο πρατήρια μαζί έχουν κάνει 450.000€ τζίρο εκείνη τη χρονιά (στο δημοτικό συμβούλιο είχε αναφέρει ο κ. Αμπελιώτης ότι μόνο το ένα από τα δύο πρατήρια είχε κάνει 230.000€ τζίρο). Θα πρέπει να κάνουμε αντιπαράθεση των στοιχείων για να δούμε αν αυτά που καταγράφονται στα βιβλία είναι πραγματικά στοιχεία και αντιστοιχούν σε τιμολόγια. Τις επόμενες μέρες θα κάνω έλεγχο να δούμε τι επισκευές συντηρήσεις έχουν γίνει σε αυτοκίνητα και μηχανήματα και αν αυτές συνάδουν με το κόστος που πρέπει να γίνουν. Επίσης είναι τεράστια ποσά τα οποία δεν πληρώθηκαν σε φόρους, με αποτέλεσμα να επιβαρύνουν την επόμενη χρήση. Δηλαδή δε μπορεί στην Cosmoteνα έχουμε 116.000€ έξοδα μέσα στη χρονιά και να έχουν πληρωθεί 980€ ή επίσης δε μπορεί σε καμία περίπτωση να έχουμε σε κάποιους γνωστούς να εξοφλούνται γρήγορα τα τιμολόγια και σε άλλους να έχει περάσει ένας χρόνος και να μην φαίνεται καμία πράξη. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε με επιφυλάξεις διότι μας τις έχουν ζητήσει οι επιθεωρητές και το ελεγκτικό συνέδριο, να προσκομίσουμε τα στοιχεία αυτών των επιφυλάξεων και ότι άλλο έχουμε στη διάθεση μας. Αν δεν το ψηφίζαμε για το 2011 δεν θα μπορούσε να γίνει έλεγχος για το 2012 και το 2013. Ήμασταν με την «πλάτη στον τοίχο» να το ψηφίσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα βρούμε το 2012, το 2013 και το 2014 μαζί με τους ορκωτούς.»

      Διαγραφή
    9. Κώστα τελικά είσαι "παπαγαλάκι". Το κείμενο που έχεις αναρτήσει προφανώς σου το έστειλαν ή το πήρες απομαγνητοφωνημένο από κάπου αλλού, που πάλι δεν αναφέρεις την πηγή.Κακώς κατά τη γνώμη μου και θα έπρεπε ο ραδιοφωνικός σταθμός να σου "γρινιάξει", αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. άλλωστε "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".
      Επί της ουσίας. Αυτά που γράφει ο κ.Αμπελιώτης δεν είναι υπό αμφισβήτηση γιατί δεν λένε και τίποτε. Αποδεικνύεται όμως ότι ο Θωμάς πλήρωσε τα χρέη των προηγουμένων και μάλιστα των βενζινάδικων προκειμένου να κινούνται τα οχήματα και να έχουν θέρμανση τα σχολεία.Ο Θωμάς δεν είχε εκτελέσει κατασχετήρια. Ο Μπουραντάς τώρα πληρώνει τα χρέη της Καράπα, αλλά μιλιά δεν βγάζει κανείς σας.
      Χαίρεται!

      Διαγραφή
    10. Άγγελε, αυτά τα ακούσαμε στο ραδιόφωνο και δεν είναι κακό να τα γράψω έτσι ώστε να τα διαβάσουν και αυτοί που δεν είχαν την δυνατότητα να τα ακούσουν. Η πηγή είναι ο κ. Αμπελιώτης. Αλλά, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και αν αυτά δεν σου λένε τίποτα είναι επειδή δεν θέλεις να τα πιστέψεις. Όμως, είναι αλήθεια. Ο Θωμάς ακόμα ελέγχεται. Δεν τελείωσε ο έλεγχος του 11 και μέχρι το 14 έχουμε μεγάλη ανηφόρα. Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Με τον Αμπελιώτη δύσκολα θα ξεμπλέξετε. Δεν είναι τυχαίος και δεν μπορείτε να τον ξεγελάσετε.

      Διαγραφή
    11. Λοιπόν ....
      ...τον κ. Αμπελιώτη τον ξέρω καλά, τον εκτιμώ ιδιαίτερα, γνωριζόμαστε και προσωπικά και έχουμε και άλλες κοινές δραστηριότητες, αλλά δεν είναι αυτή η ουσία της υπόθεσης και δεν πιστεύω ότι η όποια υπόθεση τελικά τελεσιδικίσει θα θυμόμαστε από που ξεκίνησε.Τον σταθμό που λες δεν τον ακούω και το αντίστοιχο ιστολόγιο το έχω διαγράψει για την προστασία του νευρικού μου συστήματος. Γι αυτό άστο. Θα τα βρουν οι ορκωτοί, οι εισαγγελείς και οι λοιποί αρμόδιοι. Άλλωστε το σύστημά μας λέει ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ας δώσουμε τέλος στο θέμα μια και όλοι λέμε ιστορίες απλώς για να τα λέμε.
      Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
    12. Τώρα μίλησες καλά. Αλλά να ξέρεις ότι, τα κοράκια δεν είναι αυτοί που γράφουν για να ενημερωθεί ο κόσμος, αλλά αυτοί που τα τρώνε. Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
    13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    14. Το θέμα έχει κάνει τον κύκλο του. Τέλος. Οι ρ/φ σταθμοί είναι ελεύθεροι καθώς και τα ιστολόγια, όποιος θέλει τα ακούει ή τα διαβάζει.

      Διαγραφή
    15. Το θέμα έχει κάνει τον κύκλο του. Τέλος. Οι ρ/φ σταθμοί είναι ελεύθεροι καθώς και τα ιστολόγια, όποιος θέλει τα ακούει ή τα διαβάζει.

      Διαγραφή
    16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    17. Είναι προσβολή στο πρόσωπο του κ. Αμπελιώτη να διαγράφεις το βίντεο για να μην το βλέπουν (άποψή μου)
      το ξανά ανεβάζω για τελευταία φορά.
      https://www.youtube.com/watch?v=vQE2f4n1yWI (ΖΩΝΤΑΝΑ)

      Διαγραφή
    18. Ντοκουμέντα είναι, να τα ακούμε με τα αυτιά μας τα όσα λέγονται και μετά να σχολιάζουμε.

      Διαγραφή
    19. Κώστα εκτρέπεσαι άνευ λόγου. Κατ΄αρχήν με μεγάλη προσπάθεια είδα το βίντεο που ανέβασες, παρά την αντίθετη πρόθεσή μου και δεν έγινα σοφότερος. Αντίθετα δε, τα αποτελέσματα ήταν να εκνευριστώ από την άθλια οπτική και ακουστική λήψη.
      Και να σου πω και κάτι άλλο. Ένα μονταρισμένο βίντεο που παίρνει κατ΄επιλογή πρόσωπα και πράγματα ποιος θα έχει την αθωότητα να το δεχθεί.Άθλιο παρασκεύασμα στην προσπάθεια παρουσίασης κάποιων πραγμάτων. Η αλήθεια δεν θέλει προστάτες και τα αρμόδια όργανα θα κάνουν τη δουλειά τους. Εάν δεν σας αρέσει είναι άλλο θέμα.Εγώ θα δεχθώ οποιοδήποτε αποτέλεσμα χωρίς σχόλια και όποιος έχει παρανομήσει να ελεγχθεί ανάλογα.Είπαμε υπομονή.
      Και τέλος μην ξανά ανεβάσεις ανάλογα βίντεο στο intzou. ;Έχεις δικό σου ιστολόγιο να γράφεις εκεί ότι θέλεις και να παροτρύνεις τους αναγνώστες σου να τα βλέπουν.

      Διαγραφή
    20. Εντάξει αφού δεν θέλεις δεν θα ξανά ανεβάσω. Το site kimi aliveri.gr γιατί εξαφανίστηκε μετά το βίντεο του κ. Αμπελιώτη; Διαψεύστηκε η δήλωση Θωμά περί άνθρακες;;;

      Διαγραφή
    21. Γιατί μόνο σε αυτό είχε ανέβει;
      Είπαμε τέλος, γιατί τόση αγωνία;

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άγγελε όταν δεν μπαίνουν οι ανώμαλοι να βρίζουν τα λέμε μια χαρά. Μπορεί να διαφωνούμε αλλά υπάρχει ο σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή