Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

O Σύλλογος Νεφροπαθών ευχαριστεί !

Αποτέλεσμα εικόνας για Νεφροπαθείς φωτογραφίες       Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νεφροπαθών Εύβοιας Δημήτρης Πόγκας ευχαριστεί όλους εκείνους που την περίοδο των έντονων καιρικών φαινομένων στήριξαν τους νεφροπαθείς της Εύβοιας οι οποίοι έκαναν αιμοκάθαρση χωρίς να υπάρξουν προβλήματα.
       Εκ μέρους των νεφροπαθών της περιοχής θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά  ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους συνέβαλαν στο να αντιμετωπίσουμε τα σοβαρά προβλήματα της υγείας μας, αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες της πρωτοφανούς θεομηνία που έπληξε την περιοχή μας.
          Ήταν πραγματικά για εμάς ζήτημα ζωής και θανάτου.
          Όμως, από την πρώτη στιγμή όλες οι υπηρεσίες βρέθηκαν στο πλευρό μας.
        Πρώτα-πρώτα η Πυροσβεστική, που διέθεσε το ειδικό όχημα για να μας μεταφέρει με προτεραιότητα στο Νοσοκομείο, όταν όλα τα άλλα αυτοκίνητα ήταν αδύνατο να κινηθούν.
      Και στη συνέχεια η Διοίκηση και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό) του Νοσοκομείου μας, που μας αγκάλιασαν, μας φιλοξένησαν και μας στήριξαν ψυχολογικά όσες μέρες χρειάστηκε, παρέχοντάς μας και την απαραίτητη  περίθαλψη, ώστε να μην αισθανθούμε καμιά ανασφάλεια και να μην εκτεθεί η ζωή μας σε κίνδυνο.
       Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς και δημόσια και να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ανθρωπιά, το πραγματικό ενδιαφέρον τους και όσα έκαναν για μας μέρα-νύκτα, αλλά και για όποιον άλλο κάτοικο της περιοχής χρειάστηκε τη βοήθειά τους.
      Και κάτι ακόμα. Αυτή η πρωτοφανής για τις τελευταίες 10ετίες θεομηνία απέδειξε αφενός ότι υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ και αφετέρου ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη και λειτουργία του Νοσοκομείου και των άλλων υπηρεσιών στην απομακρυσμένη και δύσβατη περιοχή μας, ειδικά για τις περιπτώσεις ακραίων φαινομένων, που η πρόσβαση σ' αυτήν είναι σχεδόν αδύνατη.
  
      Με εκτίμηση
      Δημήτρης Πόγκας
      Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Νεφροπαθών Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου